Dejan Lučić (1950)

*
INTERVJU: naš poznati geopolitičar i pisac bestselera Dejan Lučić

SRBE TREBA STAVITI U KOVČEG KOJI SE ZOVE NATO

Novi svetski poredak je Četvrti Rajh, koji kao i Treći, ide na Rusiju. Srbija i Vojvodina su predigra za Treći svetski rat i Srbi kao slobodarski narod moraju biti uhapšeni. O mogućim budućim značajnim događanjima i Srbiji u tim svetski previranjima kroz intervjuu govori Dejan Lučić.
 
Kada imate priliku da sa Dejanom Lučićem napravite intervju onda slobodno možete konstatovati da ste postigli bar dva pogotka odjednom. Vodili ste razgovor sa čovekom koji mnogo zna ali koji će vam od toga po nešto i reći, bez mnogo taktiziranja i vrlo jasnim jezikom. Drugi pogodak je što ste imali priliku da još malo bliže upoznate čoveka za koga se svi pitaju kako dolazi do tako važnih informacija a spreman je da bar deo podeli sa vama. Ono što je u tom susretu najlepše a to je sam razgovor, jer teče spontano i prosto ne registrujete vreme koje obilato trošite. Ako kratko kažem to je čovek sa kojem bi ste satima, i opet satima razgovarali a da na kraju imate utisak da ste tek malo zagrebali od svega što bi od ovog džentlmena mogli čuti.

Pitamo geopolitičara i pisca bestselera Dejana Lučića („Vladari iz senke“, „Tajne albanske mafije“, „Kraljevstvo Hazara“….) ko su stvarni vladari SAD i zapadnog sveta odnosno šta je to talasokratije?

Gospodari mora tj. talasokratija je termin koji označava države koje svoju silu baziraju na mornarici, stvarajući kolonije u priobalju i šireći svoj uticaj prema kopnu. U istoriji to su bili: Atina, Feničani (Kartaginjani), Rimljani, Venecijanci, Đenovljani, Španci, Portugalci, Holanđani i Velika Britanija. Propast Velike Britanije je bio samo prividan. Ona je skiptar moći samo prividno prebacila u Vašington, ali je kroz sistem tajnih društava počela da vlada i ovom zemljom. Današnji termin talasokratija treba definisati kao atlantokratija. Svi ti termini zamagljuju suštinu. Geopolitičari su teoretičari jedne nauke koja traži svoje mesto pod suncem, oni ne žele da se zamere stvarnim gospodarima sveta i zbog toga stvari ne nazivaju pravim imenom. Novi svetski poredak je isto jedna floskula iza koje se krije istina, a i globalizam. Recimo najzad istinu. Reč je o imperijalizmu nevidljive imperije koju svet vidi kao Amerika i Velika Britanija, a to je zapravo — „Kraljevstvo Hazara“! Cilj te kabalističke imperije je nametanje svetu novog totalitarizma koji se ne bi mnogo razlikovao od komunizma i nacional-socijalizma. Postoji samo jedna razlika, što se ovaj globalistički Četvrti Rajh sprovodi preko medija koji su apsolutno pod kontrolom vladara iz senke.

Hoće li SAD napasti Iran ili Rusiju?

Mislim da Amerikanci za to nemaju snage, oni mogu da bombarduju Iran i da ga unište, ali cilj su izvorišta gasa za čuveni gasovod Nabuko koji treba da pređe preko Srbije. I to u priličnoj dužini. Cilj ovog gasovoda je eliminacija evropske zavisnosti od ruskog gasa, i naravno rusko bogaćenje njime. Iran će možda pokušati da destabilizuju na neki drugi način, ali ga neće ostaviti na miru. Iranci su nabavili nekoliko kompleta protivvazdušnih sistema S-300 od Rusa i to povećava cenu američkog rata. Za okupaciju Americi je potrebno 500.000 vojnika. Oni ih nemaju i zbog toga će ubrzano da povećavaju vojsku u NATO paktu — vazalima je zadatak da ginu umesto njih.
 
To po vama znači da će novoprimljene članice u NATO morati da pošalju svoje vojnike u taj rat?

Da, to je sasvim normalo. Zašto bi ih inače uključili u taj savez. To nije savez ribolovaca, već vojni savez koji vam nameće i određene obaveze, a koje vi treba da ispunite.
 
Gde očekujete sukob?

Mislim da će doći do sukoba SAD i Rusije oko Ukrajine. Verovatno i do podele države na tri dela a moguće i građanskog rata kao u bivšoj Jugoslaviji. Cilj Amerike je da sačuva unitarnu Ukrajinu i uvede je u NATO i u njoj postavi svoje rakete. Tada bi Rusi morali da okrenu svoj raketni arsenal u pravcu Ukrajine. Hazari sa Zapada se smeju — jer žele da se Rusi i Ukrajinci potamane međusobno. Taj sukob je „zakazan“ za 2010. i 2012. godinu. Prema tome, priprema secesije Vojvodine je u sklopu tog prodora na Istok. NATO mora da kontroliše Dunav, Vojvodina je potrebna kao prehrambena baza i bezbedna pozadina, jer taj rat u Ukrajini može da preraste u Treći svetski rat, a Srbi su samim tim opasnost za invazionu vojsku. Zbog toga Srbima treba oduzeti i istočnu Srbiju, Srbe treba staviti u kavez koji se zove NATO okupacija. Novi svetski poredak je Četvrti Rajh, koji kao i Treći, ide na Rusiju. Srbija i Vojvodina su predigra za Treći svetski rat i Srbi kao slobodarski narod moraju biti uhapšeni.
 
Koje su strateške namere Zapada?

Vojna sila Kraljevstva Hazara je NATO pakt koji ima za cilj da se uključivanjem novih vazalnih trupa primakne sa svih strana Rusiji. Rat protiv Srba kroz čitav 20. vek i genocid protiv našeg naroda je priprema konačnog obračuna sa Rusijom. Priprema secesije Vojvodine koju sprovode ljudi, agenti od uticaja Zapada, je lagano potkopavanje ove srpske teritorije. Zavaravaju se Srbi u Vojvodini, kojih ima preko 80%, da je naša brojnost garancija našeg opstanka ovde i kad Vojvodina bude otrgnuta od matice. Bili su Srbi brojni i u Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji pa su pobegli pred bombama. Scenario za Vojvodinu teče paralelnim tokom. Jedan je kroz parlament, drugi kroz štampu, treći kroz fakultete, četvrti preko nevladinih organizacija, peti preko međunarodne zajednice i šesti — najzlokobniji — preko obaveštajnih službi. Cilj je da se u jednom trenutku međunacionalni odnosi tako pokvare da padne krv. Prvo će to biti ubistvo nekog Srbina ili srbskog deteta od strane neke nacionalne manjine što bi izazvalo revolt i osvetu većinskog naroda prema počiniocima zločina. Ta reakcija bi bila novi Račak i povod za intervenciju NATO snaga u čijim jedinicama bi bili pre svega Mađari, Hrvati, Bezbednosne snage Kosova, koji bi trebali da očuvaju mir među tobože zaraćenim Srbima i Mađarima. Nažalost, mi nemamo državu koja ume adekvatno da reaguje na ovakvu veliku operaciju, koja se na Zapadu zove operacija „Habzburg“. Šta rade obaveštajne službe ekskluzivno za vas koji ovo čitate, omogućiću vam da vidite sami. Uključite vaš računar i pogledajte sajtove http://vojvodina.phpbbweb.com i http://www.autonomija.info! Priprema se građanski rat, ljudi koji to vode su svima poznati i niko ih ne hapsi. Otkriću vam zašto u Velikoj Britaniji nema scesionizma — britanska služba prave neprijatelje države ubija na vreme! Mađarska država je sprovodila hungarizaciju kao državnu politiku. Secesija Vojvodine nije boljitak već kraj Srba u Vojvodini!
 
Zagovara se stvaranje vojvođanske nacije?

Da, to zagovaraju sinovi komunističkih terorista, koji su pod Titom pljačkali Vojvodinu. Oni nisu starinci, oni su dođoši iz Like, Bosne… Stvaranje vojvođanske nacije se bazira na antisrpstvu. Uostalom znate da su Hrvati zapravo 90% Srba koji su prešli u katoličanstvo i samim tim postali antisrbi. Sa Srbima muhamedancima je bio isti slučaj. Da li treba da vam kažem da su i Crnogorci koji se odriču Srpstva krenuli u zagrljaj Hrvatima. Vatikan je odavno njih nazvao Crvenim Hrvatima. Stvaranje vojvođanske nacije je lagan proces, ali je moguće kao i vojvođanska crkva i vojvođanski jezik. Plaćenih intelektualaca koji su pretežno iz mešovitih brakova ima dovoljno. Prema tome Srbi probudite se. Dignite svoj glas zbog svoje katastrofalne budućnosti. Pozivam pre svega Srbe u Demokratskoj stranci, koja je na vlasti, da izvrše strašan pritisak na Borisa Tadića da ne dozvoli razvijanje paklenog plana.
 
Često spominjete Hazare. U „Hazarskom rečniku“ M. Pavić piše o njima kao nestalom narodu?

Hazari nisu nestali, narod koji se danas predstavlja Jevrejima zapravo su Turci koji su primili jevrejsku veru u 8. veku. Živeli su na teritorijama između Rusije, Crnog mora, Kaspijskog jezera i Irana. Od Jevreja 90% su Aškenazi (Hazari), a 10% su Sefardi (judaizivani Kartaginjani). Izvorni Jevreji koji vode poreklo iz Plestine danas su zanemarljiva kategorija. Sefardi i Aškenazi govore različitim jezicima od kojih nijedan nije hebrejski — Sefardi govore ladino, a Aškenazi (Hazari) jidiš. Ni jedni ni drugi ne govore hebrejskim jezikom, neka modernizovana verzija se uči tek u Izraelu, a njime ne vladaju svi. Recimo kada se vodio rat u Gazi ili u Libanu operativni komandni jezik je bio ruski, jer mladi vojnici ne znaju drugi.
 
Govorite o Kraljevstvu Hazara. Kako se ono sprovodi?

Sprovodi se po Lenjinovoj maksimi da su kadrovi osnovna poluga revolucije. U ovom trenutku Hazari su potpredsednik SAD Jozef Bajden, a Baraku Obami baba je Jevejka (Hazarka). U Velikoj Britaniji predsednik vlade Gordon Braun i ministar spoljnih poslova Dejvid Miliband su Hazari. U Francuskoj predsednik Republike Nikola Sarkozi i Bernar Kušner, u Nemačkoj kancelarka Angela (Kasner) Merkel, ministar diplomatije Štajnmajer i ministar vojni Jung su Hazari. Da li treba da vam kažem da je Berluskoni Jevrejin Sefard kao i da je Jorgosu Papandreasu majka Jevrejka.
 
Je li to sve?

Ne, nije. Hazari su predsednik Austrije Guzenbauer i predsednik vlade Fišer; u Mađarskoj premijer Ćurčan je oženjen Hazarkom Klarom Dobrev, u vladi su Hazari ministri Peter Kiš (socijalna pitanja), Ištvan Hilar (kultura), Gabor Fodor (ekologija), Janoš Koka (ekonomija i saobraćaj), Imre Sekereš (odbrana), Janoš Vereš (finansije), Lajoš Molnar (zdravlje). Slično vladama drugih zemalja, Mađari ne vladaju Mađarskom, a oni nikada nisu želeli Mađare i Slovene u miru. Hazari su došli sa precima Mađara u Vojvodinu. Zarili su se u srbsko slovensko tkivo kao klin. Nisu Srbi kolonisti već su preci Mađara došli. Oni koji su starosedeoci su hungarizovani Srbi i Slovaci. Ključari koncentracionog logora Vojvodine su autonomaši.
 
Nadam se da je to sve?

Ne, gospođa Timošenko sa kikicom u Ukrajini je Hazarka, Viktor Juščenko je oženjen Hazarkom koju mu je podmetnula CIA, a gruzijski premijer Sakašvili je takođe Hazar. Malo li je! Da li možete da shvatite da to nije normalno. Tu su došli dugotrajnom smišljenom zaverom.
 
Da li je to antisemitizam?

Prvo da definišemo šta je to semitizam, to je politika koja se vodi u ime Semita, a Hazari o kojima ja govorim su Turci. Ako definišemo semitizam kao političku kategoriju, onda bi to moglo da se nazove svakom politikom u ime semitizma. Semitizam je genocid prema Palestincima na koji svet ne sme da gleda, Oktobarska revolucija koju su izveli Lenjin, Trocki, Staljin i bratija — svi Hazari. Semitizam su gulazi u kojima je ubijeno 20 miliona sovjetskih građana, 400.000 pripadnika Ruske pravoslavne crkve koji su ubijani na najsuroviji način: ubacivanjem živog episkopa u bure sa ključalim katranom, ili isecanje stomaka svešteniku zakucavanjem njegovih creva za drvo. Semitizam je nacional-socijalizam koji su realizovali unuk Solomona Majera Rotšilda Adolf Hitler, Alfred Rozenberg, Martin Borman, tvorac raketa Verner fon Braun i upravnik konc-logora Adolf Ajhman. Svi oni su bili po krvi Hazari.
 
Koji su još njihovi zločini?

Projekat Menhetn, stvaranje atomske bombe pravili su mađarski Hazari. Prve nuklearne bombe su bačene na Hirošimu i Nagasaki, japanske gradove u kojima su se nalazile dve ruske pravoslavne crkve. Antisemitizam je govorenje protiv semitizma, protiv ideologije Novog svetskog poretka, globalizma i umešanosti Hazara u stvaranju globalnog Rajha — Kraljevstva Hazara.

Razgovor vodila Slavica Jovanović | 16.07.2013. | Moje novosti