Одржана забава у организацији КУД Дукат

Одржана-забава-у-организацији-КУД-Дукат
Одржана забава у организацији КУД Дукат

Одржана забава у организацији КУД Дукат

У суботу, 16. марта 2024. године, КУД Дукат Траискирхен био је домаћин манифестације окупивши импресиван број клубова и представника организација.

Међу гостима су били КУД Завичај Тулн, КУД Крагујевачки Матерсбург, КУД Јединство Беч, КУД Бамби Беч и КУД Свети Сава Грац. Уз њих, присуствовали су и представници, међу којима су се истакли Хорст Памер, потпредседник радничке коморе Доње Аустрије, Енвер Цинди и Гинтер Шустер из Pro International-а, председник АССФ Александар Станковић и Милијана Живанов члан управног одбора Савеза Срба у Аустрији.

Неки од присутних представника су се обратили публици, наглашавајући важност оваквих окупљања у Аустрији, истичући да су деца наша будућност и осигурање да традиција и култура неће бити заборављене.

Позвани су такође да се у што већем броју одазову на предстојеће изборе у радничкој комори, који су кључни за права радника.

Вече је протекло у угодној атмосфери уз богат културно-уметнички програм, уз могућност освајања вредних награда на томболи. Домаћини су оставили прелеп утисак на госте својим гостопримством, а врхунац вечери био је извођење кореографије „Ђелем, Ђелем“, коју су присутни поздравили громогласним аплаузом.

Detaljnije