ZVERSKO UBISTVO SRBINA U SIDNEJU: Dejan pretučen, izboden i upucan, policija sumnja na vezu zločina sa drogom!

zversko-ubistvo-srbina-u-sidneju:-dejan-pretucen,-izboden-i-upucan,-policija-sumnja-na-vezu-zlocina-sa-drogom!

Australijska policija uhapsila je Maseija T. (19) zbog sumnje da je 29. jula u Sidneju ubio Srbina Dejana Radulovića, zvanog Deni Srbin.

Kako prenose australijski mediji, srpski državljanin je posle svađe sa dvojicom muškaraca na ulici brutalno pretučen, izboden, a potom upucan u luksuznom predgrađu Sidneja.

-Maseij T. je optužen za ubistvo. Pet policajaca je upalo u njegovu kuću u utorak ujutru. Zatekli su ga u kući bez majice, na snimcima se vidi kako mirno sedi i razgovara sa policijom, koja je potom pretresla njegovu kuću, stavila mu lisice i odvela ga u stanicu policije. Njemu je odbijena kaucija i danas bi trebalo da bude izveden pred sud – prenose mediji i navode da je iz kuće odneta garderoba koja će biti predmet forenzičke analize.

PROČITAJTE VIŠE:

Oni podsećaju da je kobne noći policija na mestu zločina zatekla Radulovića sa teškim povredama glave i tela. On je prebačen u bolnicu Kraljevskog princa Alfreda, ali je uprkos naporima lekara preminuo.

Obdukcijom je utvrđeno da je osim povreda nožem imao i prostrelnu ranu na telu.

-Tokom istrage je utvrđeno da su svedoci videli da se Radulović svađao sa dvojicom muškaraca pre nego što je zadobio povrede. Oni su, kako je otkriveno, pobegli sa mesta zločina u belom džipu – saopštio je portparol policije Novog Južnog Velsa šta je otkriveno tokom istrage ubistva Srbina iz Australije.

Auto je, kako navode, pronađen ubrzo, a u njemu je policija otkrila i pištolj. Australijski mediji prenose i da je Radulović u vreme ubistva bio na uslovnoj slobodi zbog trgovine drogom. Policija sumnja, kako navode, da se u neraščišćenim poslovima oko droge krije i motiv zločina.

POVEZANE TEME:

POLICIJA UPUCALA TERORISTU U BRISELU: Likvidiran osumnjičeni za brutalno ubistvo dva švedska navijača!

PORODICA SKUPLJA NOVAC DA MILANA SAHRANI U SRBIJI: Tuga do neba, njegov brat poginuo u saobraćajci pre 18 godina (FOTO)

SRBI STVORILI DRŽAVU NA RAJSKIM OSTRVIMA: Napravili zastavu, imaju svoje Kosovo, a prezivaju se po slavnom srpskom gradu! (FOTO)

Izvor: Novosti
Foto: Društvene mreže

Detaljnije