Žena Strelac – otvorena i puna optimizma! Život joj je velika avantura

zena-strelac-–-otvorena-i-puna-optimizma!-zivot-joj-je-velika-avantura
22. novembra zvanično počinje sezona Strelca, a Sunce, planeta vitalnosti, ulazi u ovaj znak gde donosi puno optimizma i budi u nama želju za putovanjima. Astrolozi objašnjavaju da su žene Strelčevi zaljubljene u avanturu i svoju slobodu.

Žena rođena u znaku Strelca obično je avanturističkog duha, energična i puna entuzijazma. Ona voli slobodu i nezavisnost , pa je vrlo otvorena i iskrena. Strelac je često pun optimizma i entuzijazma, voli da istražuje nove ideje, koncepte i mogućnosti.

Ove žene često teže duhovnom rastu i širenju svojih horizonta, težeći ka spoznaji i mudrosti. Imaju snažan osjećaj pravde i istine, pa su spremne da brane svoje uverenja.

Foto: Shutterstock

 

Strelčevi su skloni putovanjima i istraživanju, vole da upoznaju nove ljude i kulture. Ponekad ih može obuzeti nemir ako se osećaju zarobljeno ili ograničeno.

U ljubavi, žena Strelac traži partnera s kojim može deliti svoju strast prema životu i avanturi. Važno joj je da se oseća slobodno i podržano u svojim interesima i ambicijama. Vrlo je otvorena i iskrena u vezi, ali isto tako i očekuje iskrenost od svog partnera.

Mesec je ušao u Ribe! Emotivnost i intuicija - 3 znaka neka se spreme za promene

sledeća vest

Detaljnije