(VIDEO) Evo kako je Daniel nasmejao sve na aerodromu, pa čak i osoblje avio-kompanije – Avala News

(video)-evo-kako-je-daniel-nasmejao-sve-na-aerodromu,-pa-cak-i-osoblje-avio-kompanije-–-avala-news
(VIDEO) Evo kako je Daniel nasmejao sve na aerodromu, pa čak i osoblje avio-kompanije – Avala News

izvor: printscreen

Mladić koji se vraćao sa odmora dobio je ovacije svih putnika na izlazu za ukrcavanje zbog svoje genijalne ideje. Postao je zvezda aerodroma Majorque. Daniel Gálvez, mladić koji se spremao da se vrati kući u Malagu (Španija) nakon nekoliko dana odmora na ostrvu Baléares, pronašao je rešenje za problem sa kojim se susreću mnogi putnici koji putuju niskobudžetnim avio-kompanijama, piše Le Parisien.

Nakon što je primetio da se njegov kofer u kabini ne uklapa u potpunosti u šablone prtljaga koje je Ryanair obezbedio na izlazu za ukrcavanje, letačko osoblje ga je obavestilo da njegov kofer mora da zadovolji propisane dimenzije prtljaga da bi se stavio u avion… S obzirom na to, trebao je doplati sumu od 70 evra.

Ne želeći da plati ovaj iznos, Daniel je pronašao radikalno rešenje da smanji veličinu svog kofera i obezbedi da se uklapa u metalni šablon: otkinuti točkove. Scena koju je snimio jedan od njegovih prijatelja koji je podelio scenu na društvenim mrežama, koja je od tada skupila milione pregleda.

U ovoj, vidimo Daniela kako koristi silu, uz pomoć svojih prijatelja, da izvadi četiri točka iz svog prtljaga. Uz aplaudiranje svih prisutnih putnika na izlazu za ukrcavanje na aerodromu, on potom uspeva da ubaci svoj kofer u šablon pred ostalim putnicima, ali i osoblja koje ne može da se ne nasmeje u lice ovoj smešnoj situaciji. Poraženo, osoblje avio-kompanije nije imalo drugog izbora nego da pusti mladog Španca da prođe kroz kapiju za ukrcavanje sa svojim koferom bez točkova.

„Deset-petnaest minuta“ da otkinemo točkove

„Imao sam kofer tri-četiri godine i koštao me je oko 30-40 evra“, kaže ovaj mladić španskim medijima, kao da želi da pokaže da je njegov kofer isplativ. Ukupno im je trebalo „deset ili petnaest minuta“ da skinu točkove, posebno nakon što su od drugih putnika dobili savete kako da pravilno skinu točkove.

Od objavljivanja snimka na društvenim mrežama, Daniel Gálvez ukazuje da i dalje dobija poruke o svom gestu. Ako dobije neku kritiku, „većina je prilično pozitivna, dolazi od ljudi koji razumeju šta smo uradili“.

On je takođe rekao da je u prošlosti već oblačio nekoliko slojeva odeće kako bi olakšao svoj kofer, međutim ovo je prvi put da je doneo tako radikalnu odluku. Od sada, sve što treba da uradi je da kupi novi kofer, obezbeđujući njegove dimenzije.

About The Author

Originalni tekst