Turistička ponuda Beograda u Sofiji

Na događaju organizovanom u Central Military Club-u, Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda se obratio gostima i istakao najznačajnije segmente ponude Beograda za turiste iz Bugarske. Ovom prilikom premijerno je prikazan novi promo film Turističke organizacije Beograda pod nazivom „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda" koji populariše kulturne sadržaje u Beorgadu i koji je izazveo veoma pozitivne reakcije u publici.

Promociji su prisustvovali Željko Jović, ambasador RS u Bugarskoj, Ivo Marinov, direktor Turističke organizacije Sofije, predstavnik Er Srbije u Bugarskoj, Vladislav Atanasov, brojni agenti, turoperatori i novinari iz Bugarske, a među predstavnicima iz naše zemlje direktori TO Leskovca i Sportsko turističkog centra Dimitrovgrada, Nebojša Kocić i Vasil Andrejev.

Prezentacija je nastavljena poslovnim susretima bugarskih i srpskih turističkih privrednika. U srpskom restoranu Stefanovič za turoperatore i novinare priređeno je „Beogradsko veče", a promocija se nastavila i u jednom od najprometnijih tržnih centara u Sofiji Central Park-u programom za građane.

Original Article