SUZANA PERIĆ OSVAJA AMERIKU: Ovacije za srpsku modnu kreatorku na Svetskom Festivalu Mode u Čikagu!

suzana-peric-osvaja-ameriku:-ovacije-za-srpsku-modnu-kreatorku-na-svetskom-festivalu-mode-u-cikagu!

Poznata srpska modna kreatorka Suzana Perić predstavljala je ovog vikenda Srbiju na ovom svetskom festivalu mode “World Fashion Festival 2023” koji je održan u Čikagu, a na kome su svoje kolekcije predstavili modni dizajneri iz Holandije, Argentine, Meksika, Švedske, Italije, Hondurasa i Srbije.

Suzana Perić je na festivalu predstavila modele iz svoje kolekcije “Glam Galaxy”, koji su izazvali veliku pažnju i vrlo pozitivne reakcije prisutnih, što će sigurno pbiti odličan šlagvort za njen pohod na američko tržište, koji je najavila ovom prilikom. Sledeća stanica na tom putu biće Njujork, gde će se naša kreatorka predstaviti u februaru na tamošnjem Fashion Week-u, nakon čega sledi velika revija u Los Anđelesu.

Suzana Perić je bila prezadovoljna učešćem na festivalu mode u Čikagu:

-Bilo je sjajno. Posle 25 godina rada odlučila sam da svoje modele pokažem u Americi o oduševljena sam reakcijama, kao i velikom podrškom srpske zajednice ovde. Mnogi su došli na reviju, na čemu sam im veoma zahvalna. Pripreme su trajale dugo jer smo hteli da jedan srpski brend predstavimo u najboljem svetlu, da on bude u rangu svetskih brendova. Sada sledi Fashion Week u Njujorku, posle toga Los Anđeles, pa se vraćamo u Čikago, gde bih volela da otvorim i moj prvi studio u Americi, izjavila je srpska modna kreatorka.

Njen dolazak u Čikago organizovan je uz podršku Serbian Fashion Week-a, čija je predsednica, Svetlana Horvat, prisustvovala reviji. Prisutan je bio i osnivač i producent WFF, Cesar Rolon, koji je pohvalio reviju Suzane Perić

Među prisutnima se našla i Aleksandra Jović, supruga generalnog konzula Srbije u Čikagu Damjana Jovića, kao i Drina Vlastelić Rajić iz Kancelarije Republike Srpske u Vašingtonu, a među sponzorima čikaškog festivala mode našao se i jedan domaći brend, Cafe Beograd, čiji kuvari su spremili i posluženje za posetioce.

DAME IZ DIPLOMATIJE: Aleksandra Jović i Drina Vlastelić Rajić

Suzana Periće je dugi niz godina radila za velike svetske modne brendove, uglavnom u Italiji. Ove godine učestvovala je na prestižnoj Nedelji mode u Parizu, što je njen najveći poslovni uspeh, ali i lansirna rampa za dalju karijeru u svetu visoke mode.

Tekst: Serbian Times Foto: Sandra Ivanišević, STV

PROČITAJTE VIŠE:

DIVAN PRIZOR: Novak i Jelena krstili decu na Ostrogu, svečani čin obavio patrijarh Porfirije! (FOTO)

DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA TAJNU: Evo zašto su Novak i Jelena tek sada krstili decu, razlog je prelep!

BIVŠI FUDBALER KUM NA KRŠTENJU NOVAKOVE DECE: Prijatelji su od detinjstva, a Đoković mu je dvaput kumovao na venčanju! (FOTO)

Detaljnije