SRPSKA RUKOMETAŠICA PREŽIVELA DRAMU: Jedva uspela da pobegne iz Izraela, kraj u kojem je živela granatiran! (VIDEO)

srpska-rukometasica-prezivela-dramu:-jedva-uspela-da-pobegne-iz-izraela,-kraj-u-kojem-je-zivela-granatiran!-(video)

Mlada srpska rukometašica Teodora Petković, trenutno nastupa za Holon iz Juvalima, a posle početka rata u Izraelu prošla je pravu dramu kako bi izašla iz zemlje.

Naime, nekadašnja rukometašica niške Naise, našla se u Izraelu kada je Hamas napao zemlju, a tokom evakucaije srpskih državljana iz zemlje bila je jedna od onih koji su se našli u avionu Er Srbije. Po povratku u zemlju, Teodora je za TV Zona plus, ispričala kako je sve izgledalo.

-Ovo je trebalo da bude moja druga sezona u Izraelu. Sva sreća da sam promenila mesto boravka prošle godine jer je upravo to područje gde sam bila granitirano. Bilo je blizu granize Gaze i Hamasa. Bila sam uplašena. U trenutku sirena bila sam u stanu, rano ujutru… Bila sam sa momkom i na sreću zajedno smo bili u tome i mnogo mi je pomogao da prebrodimo sve. Spavali smo na smenu, sa jednim okom otvorenim – rekla je Teodora, pa nastavila da otkriva detalje:

U skloništu, Teodora je ostala bez mogućnosti da obavesti svoje najbliže o svom trenutnom položaju, jer joj je telefon bio nedostupan. Ova hrabra sportistkinja je, kao mnogi drugi građani Tel Aviva, morala da čeka i nada se da će se sve okončati na siguran način.

-Bili smo u skloništu. Niko nije mogao da nas dobije. Bili smo par metara pod zemljom. Nema signala, nema ničega. Svi su bili izuzetno uplašeni. Čuli su preko novina i vesti ovde u Srbiji i bili su uplašeni. Čuli smo se tek posle par sati. nisam mogla da ih smirim, svi su bili u šoku.

Na svu sreću sve se dobro završilo i Petkovićeva je uspela da dođe u Srbiju. Ona će narednih dana trenirati sa Naisom kako bi bila spremna za novi klub u karijeri.

POVEZANE TEME:

LOŠA NAVIKA IM SAČUVALA GLAVU: Turistički vodič otkrio kako su se Srbi izvukli živi sa festivala smrti!

SVE MANJE NADE ZA CIVILE U GAZI: Egipat zatvorio jedini izlaz za Palestince zarobljene u ratnoj zoni!

“SAMA SAM SA DECOM, MUŽ JE MOBILISAN”: Srpkinja Ana otvorila dušu iz žarišta rata u Izraelu! (FOTO)

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen YouTube / TV ZONA PLUS (HD) – ZVANIČNI KANAL

Detaljnije