Saturn gazi u Ribama do 2026! Evo zbog čega ga zovu gospodarem karme i vremena – 4 znaka neka se spreme za transformaciju

saturn-gazi-u-ribama-do-2026!-evo-zbog-cega-ga-zovu-gospodarem-karme-i-vremena-–-4-znaka-neka-se-spreme-za-transformaciju
Saturn, planeta za koju astrolozi smatraju da određuje našu sudbinu, ušla je 7. marta, nakon skoro 30 godina u Ribe, gde će se zadržati do 14. februara 2026. godine.

Saturn predstavlja ozbiljnost, strukturu, odgovornost i praktičnost u astrologiji. Kada se nalazi u znaku Riba, ova kombinacija može doneti duboku emocionalnu introspekciju i promišljanje.

Saturn u Ribama može ukazivati na osobu koja je duboko emotivna, saosećajna i intuitivna. Ova pozicija može doneti izraženu osetljivost prema okolini i ljude može podsticati da razmišljaju o dubokim pitanjima duhovnosti, saosećanja i ljudske povezanosti.

Foto: Pixabay

 

Emotivne krize

Međutim, Saturn takođe nosi sa sobom i izazove. U Ribama, može doći do unutrašnjih konflikata između želje da se ostvari duboka povezanost sa svetom i potrebe za postavljanjem jasnih granica. Ovo može dovesti do konfuzije ili osećaja preplavljenosti emocijama.

Osim toga, Saturn je planeta koja simbolizuje strukturu i discipline, dok Ribe naglašavaju fluidnost i nematerijalne aspekte života. To može rezultirati izazovima u postavljanju praktičnih ciljeva ili održavanju stabilnosti u realnosti. Osobe sa Saturnom u Ribama mogu se suočavati sa teškoćama u uspostavljanju jasnih granica, organizaciji i upravljanju vremenom.

Kako bi se iskoristile pozitivne strane ove kombinacije, važno je raditi na razvijanju emocionalne inteligencije, praktičnosti i postavljanju realnih ciljeva. Introspekcija, meditacija i duhovna praksa mogu pomoći osobama sa Saturnom u Ribama da bolje razumeju svoje unutarnje procese i prevaziđu izazove koje donosi ova postavka.

Saturn se trenutno nalazi u Ribama gde je započeo svoj retrogradni hod, a najveći uticaj će imati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance.

Foto: Pixabay

 

RIBE

Retrogradni Saturn vas vraća na prošlost, kao i situacije u kojima ćete biti prinuđeni da se vraćate unazad kako biste mogli da krenete ka budućnosti. Ovo je borba sa samim sobom, ali i ličnim strahovima. Imaćete utisak da idete korak napred, a nazad dva, ali će vas to podstaknuti da menjate određene segmente života kako biste postali bolja osoba.

STRELAC

Nazadno kretanje Saturna donosi vam izazov u porodičnim odnosima jer će se pojaviti jedna starija osoba koja će želeti da popravi odnos sa vama. Vi to nećete želeti, ali ćete shvatiti da je vreme da se poravnaju računi i oprosti za greške iz prošlosti. Moguća je promena mesta življenja.

BLIZANCI

Nazadno kretanje Saturna doneće vam probleme na radnom mestu. Bićete pronuđeni da rešavate neke poslovne probleme iz prošlosti. Pojedini Blizanci koji su menjali firmu poželeće da se vrate na stari posao. U svakom slučaju imate neke nerešene odnose na poslu koji će morati da se poporave kako biste napredovali. Moguća je promena profesije.

DEVICA

Retrogradni Saturn donosi vam probleme u braku i partnerskim odnosima. Isto tako možete da očekujete povratak starog partnera koji će poželeti da rešite nešto što je ostalo nejasno pre nekoliko godina. Ukoliko ste u braku, znajte da je moguća kriza koja će trajati nekoliko meseci jer ćete vi i partner optuživati jedno drugo za greške iz prošlosti.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Mars u Devici urniše 4 horoskopska znaka! Nervoza, stres i bespotrebno detaljisanje

sledeća vest

Detaljnije