Mars u Devici urniše 4 horoskopska znaka! Nervoza, stres i bespotrebno detaljisanje

mars-u-devici-urnise-4-horoskopska-znaka!-nervoza,-stres-i-bespotrebno-detaljisanje
Mars, planeta akcije, ušla je 10. jula u Devicu, gde će se zadržati do 27. avgusta 2023. godine.

Devica je zemljani znak koji se povezuje sa preciznošću, praktičnošću, analitičkim sposobnostima i sistematičnošću. Mars, s druge strane, predstavlja planetu energije, strasti, hrabrosti i akcije.

Kada je Mars smešten u znaku Device, ova kombinacija stvara osobu koja je veoma praktična i fokusirana na detalje. Osobe s Marsom u Devici često imaju visok nivo energije koji usmeravaju ka obavljanju svakodnevnih zadataka i postizanju ciljeva. Oni su veoma organizovani i efikasni u svom radu, jer vole da stvari budu urađene na pravi način.

Kao i svaka planetarna pozicija, Mars u Devici ne odgovara svima, a to su znakovi među kojima su Device, Strelčevi, Blizanci i Ribe.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Mars u Devici vam stvara smetnje na poslu. Ne razumete svoje kolege i zbog toga se stalno raspravljate oko detalja. Ovu poziciju Marsa osećate kao pritisak i zbog toga vam je svega preko glave. Imaćete utisak da vam ljudi nameću da radite stvari koje nisu ispravne.

RIBE

Kriza poslovnog partnerstva je na pomolu. Imaćete utisak da vas neko nagovara na pogrešne odluke i zbog toga ćete stalno ulaziti u konflikte. Ukoliko ste u braku, očekujte svađe. Bićete stalno u odbrambenom stavu jer će vas pogađati svaki detalj.

BLIZANCI

Mars u četvrtom polju donosi vam porodičnu krizu. Isto tako ne treba da se iznenadite ako vam se uređaji u domu budu kvarili. Jedna osoba iz porodice se trudi da vam oteža odnose sa drugima, tako da svaki dan radite pod pritiskom.

DEVICA

Vama najteže pada uticaj Marsa jer se nalazi u vašem znaku, pa imate utisak da treba da popravite sve što ne valja. Sve vreme bespotrebno rasipate energiju na detalje i stvari koje zapravo nisu bitne, a zanemarujete celinu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovi horoskopski znakovi će se obogatiti do kraja 2023!

sledeća vest

Detaljnije