Radio Mladost dobio pojačanje

 

Radio Mladost iz Araua koji program na srpskom jeziku emituje već 25 godina, posle letnje pauze nastavlja redovan rad.

– Počinjemo redovno emitovanje naših emisija, za koje se trudimo da budu informativne, zanimljive i sadržajne – navodi za “Vesti” Anđelka Krasojević, urednik Radija Mladost.

Ona dodaje da su dobili i novog člana redakcije, Milijanu Božić, pesnikinju, tekstopisca i predsednicu Udruženja muzičkih stvaralaca Zlatna nota.

– Počastvovana sam što ću biti deo ove vredne ekipe i radija koji se sluša u celom svetu. Mi smo inače dugogodišnji saradnici, tako da sam sa zadovoljstvom prihvatila ponudu da budem deo redakcije Radija Mladost – ističe Milijana Božić.

Koncepcija emisija je pre svega namenjena slušaocima u dijaspori, a njihov prevashodni zadatak je da da našim ljudima pruži sve bitne informacije o dešavanjima u Švajcarskoj otadžbini. Brojni slušaoci su dokaz i potvrda uspešnog rada redakcije i dobre koncepcije. Muzički prilozi su vrlo slušani zahvaljjujući poznatom muzičaru i moderatoru Zoranu Mihajloviću Hariju.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji putem interneta domet je svakim danom sve veći, tako da im se slušaoci javljaju iz cele Evrope, ali i dalekih destinacija poput Amerike i Kanade. Radio Mladost je zastupljen na društvenim mrežama, ima svoju stranicu na Fejsbuku, a može da se sluša preko interneta na adresi: www.kanalk.ch

Чланак Radio Mladost dobio pojačanje се појављује прво на Vesti online.

Original Article