Položaj Meseca u horoskopu predstavlja ključ za razumevanje vašeg sudbinskog koda

polozaj-meseca-u-horoskopu-predstavlja-kljuc-za-razumevanje-vaseg-sudbinskog-koda
Mesec u natalnoj karti je jedan od ključnih astroloških faktora i igra važnu ulogu u otkrivanju emocionalnog, intuitivnog i psihičkog aspekta ličnosti osobe.

Emocije

Mesec predstavlja vaše emocionalne reakcije, unutrašnje osećaje i način na koji doživljavate svet oko sebe. Pokazuje kako izražavate svoje emocije i kako se nosite s njima.

Potrebe

Mesec otkriva vaše emocionalne potrebe i šta vam je potrebno da se osećate sigurno i zadovoljno. To uključuje potrebu za ljubavlju, pažnjom, podrškom i emocionalnom povezanošću.

Porodični uticaji

Mesec može ukazati na obrasce ponašanja i emocionalnih obrazaca koje ste nasledili od svoje porodice i kako ti obrasci utiču na vaše emocionalno iskustvo.

Foto: Shutterstock

 

Instinkti i intuicija

 Mesec je povezan sa vašom intuicijom i instinktima. Može ukazivati na vašu sposobnost da instinktivno donosite odluke i da se povezujete sa svojom unutrašnjom mudrošću.

Reakcije na promene

Mesec takođe pokazuje kako reagujete na promene u životu. Da li ste skloni promenama ili preferirate stabilnost i rutinu?

Ženski princip

Mesec se često povezuje sa ženskim principom, bez obzira na pol osobe. To može ukazivati na vaše sklonosti prema emocionalnom izražavanju, brizi o drugima i podršci.

Kreativnost

 Mesec može uticati na vašu kreativnost i imaginaciju. Osobe s jakim uticajem Meseca često imaju bogatu unutrašnju emocionalnu sliku koju mogu koristiti u umetničkom izražavanju.

Foto: Freepik.com

 

Veze

Mesec takođe igra ključnu ulogu u vašim međuljudskim odnosima i intimnim vezama. Može ukazivati na vašu sposobnost da se emocionalno povežete sa drugima i kako izražavate svoju ljubav i pažnju.

Važno je napomenuti da će tačno značenje Meseca u natalnoj karti zavisiti od njegovog položaja u znaku i astrološkoj kući, kao i od aspekata koje pravi sa drugim planetama. Različiti aspekti i pozicije mogu dodati dubinu i nijanse vašoj emocionalnoj prirodi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Vagu - 3 horoskopska znaka će zasijati u oktobru

sledeća vest

Detaljnije