PARISKI KASKADER TOMISLAV MITROVIć ZAVRŠIO SNIMANJE FILMA

Kod Parižanina Tomislava Mitrovića, reklo bi se, sve teče „naveliko“. Upravo je završio snimanje filma u kojem je imao čak tri uloge, a samo što je završio školovanje dobio je ponudu da kaskaderstvo i predaje.

– Naslov upravo završenog filma je „Les loups „, odnosno, „Vukovi“. Radnja filma je nešto između horora i trilera, kada tri planinska lovca jure ubicu koji je silovao, pa potom ubio jednu devojku – na startu razgovora za „Vesti“ saopštava naš, sada već veoma poznati, kaskader Tomislav.

U tom kolopletu naš Tomislav igra uloge ta tri lovca i bude tri puta ubijen. Srećom, u razgovoru za „Vesti“ je, reklo bi se, življi nego ikad ranije.

– Reditelj filma je Žan Ed Monašon, a preostale dve glavne uloge tumače Nazin Ilijas i Žilian Žavion. Malo mi je neugodno, ali se moram pohvaliti: svi su bili zadovoljni onim šta sam uradio, zato što sam u film uneo pravu akciju, pogotovo što mi je reditelj poverio da uradim koreografije za sve akcione scene kojih ima poprilično – nabraja Tomislav.

A, treba znati da se kod Tomislava, posle obavljenog posla, nikad ništa ne zaustavlja. Kako je u Parizu upravo, sa mnogo uspeha, okončao trogodišnje kaskadersko-glumačko-scenarističko-rediteljsko školovanje, odmah je dobio ponudu od pariske produkcije “ Univers cascades productions “ da u njihovoj školi od septembra bude profesor kaskaderstva, kao i da bude koordinator na svim projektima koje sprovodi produkcija (TV spektakli, filmovi, emisije…).

– Za mene je ovo veliki uspeh. Ovakva ponuda stvarno mnogo znači! Prethodno smo o tome mnogo pričali, razrađivali, u finišu sam, naravno, prihvatio. A, kao dokaz koliko su želeli da pređem kod njih služi i podatak da su na reklame, flajere, u novine, na letke… stavili moje fotografije na kojim izvodim tačku gorenja tela. Dodao bih da je ceo projekat sa njima veoma ozbiljan i na duge staze, a po mom predlogu zainteresovali su se da u budućnosti otvore kaskadersku školu kod nas, u Srbiji, u kojoj bi najbolji učenici bili uključeni u sve što radi produkcija u Parizu – ponosno saopštava „čovek bez straha i mane“ Tomislav Mitrović.