Pampers Active Baby konkurs – priča o srećnom detinjstvu

pampers-active-baby-konkurs-–-prica-o-srecnom-detinjstvu

Ne postoji ništa vrednije od dečije sreće. To znaju sve mame koje se od samog početka roditeljstva suočavaju sa brojnim pitanjima – kako da znaju šta je bebi potrebno, da li je sita, da li dovoljno spava, da li je nešto boli – ukratko, da li je moje dete srećno? Kako beba raste, pitanja nastavljaju da se nižu sa prvim zubićima, prvim koracima i rečima, novim mamama sve više znače preporuke drugih, iskusnijih mama, čiji saveti i preporuke predstavljaju neprocenjivu pomoć u odgovoru na pitanje o tome da li je dete srećno i zadovoljno. Kako je Pampers uvek preporuka iskusnih mama,  postao je neizostavan deo priče o srećnom detinjstvu, a da bi opravdao poverenje, za roditelje je pripremljena vredna nagrada uz koju će deca steći nezaboravne uspomene iz detinjstva.

Pampers je postao deo tradicije koju nove mame dele sa svojim mamama, bakama, tetkama i sestrama, zajedno sa uspavankama, dečijim pesmicama, igrama koje pružaju sate zabave i domaćim receptima za prve zalogaje čvrste hrane, pa tako mame koje su u Pampers pelenama provele svoje prve dane sada imaju svoju decu i takođe poklanjaju svoje poverenje Pampersu, preporučujući ih drugim, manje iskusnim mamama. Iako roditeljstvo donosi brojne brige, dileme i probleme za nove mame, ono je takođe i početak jednog nezaboravnog poglavlja života koje novim mamama pruža priliku da se povežu sa iskusnim mamama iz svoje porodice i okruženja, da čuju njihove priče i savete, ali i da jednog dana svojim iskustvom pomognu drugim mamama koje se nalaze pred nekim važnim pitanjima koja otvara roditeljstvo.

Zahvaljujući neverovatnoj moći upijanja koja traje i do 12 sati i obezbeđuje bebama sigurnost i podršku na svim avanturama, Pampers Active Baby pelene pronašle su svoje mesto na listi preporuka svake iskusne mame. Zbog ove ultra-dugotrajne zaštite, kao i prilagodljivosti bebinim pokretima, Pampers Active Baby predstavljaju jednu od najkorisnijih preporuka za svaku novu mamu, jer bebi pruža vrhunsku udobnost i sigurnost, dok za mamu roditeljstvo postaje lakše i bezbrižnije.

Još jedan važan deo srećnog odrastanja je i dečija soba – roditelji još pre rođenja bebe biraju krevetac, komodu za presvlačenje, odlučuju o bojama zidova i dekoracijama, pripremaju garderobu, a nešto kasnije su na redu i igračke koje će podstaći dečiju radoznalost. Pampers Active Baby pelene imaju veoma važnu ulogu i u tom periodu, kada bebe polako počinju da upoznaju svet oko sebe i potrebna im je podrška koja im pruža sate i sate zaštite kako bi nastavile da istražuju. Kako je Pampers važan deo priče o srećnom detinjstvu od najranijih dana do prvih avantura, pripremljena je vredna nagrada – vaučer za opremanje dečije sobe u vrednosti od 350.000 dinara!  Pampers Active Baby, koje pružaju maksimalnu sigurnost i udobnost, i soba u kojoj će dete moći da mašta i stvori prelepe uspomene predstavljaju početak jedne predivne priče o srećnom detinjstvu.

Sve informacije i detalje o konkursu za ovu vrednu nagradu možete pronaći na zvaničnoj Pampers Instagram stranici –  @pampers_srbija.

Post Views: 36

Originalni tekst