Okupljanje srpskih studenata u Nemačkoj

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta „Migracije za razvoj“, a u saradnji sa Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu, organizuje okupljanje srpskih studenata u Minhenu. Okupljanje studenata planirano je za 1. decembra 2017. godine. Detaljne informacije o ovom događaju možete pogledati ovde. 

Pod nazivom „Saradnja dijaspore i zemlje porekla: Dijalog sa srpskom dijasporom u Nemačkoj“, 2. decembra, u saradnji sa Centrom za dijasporu i predstavništvom Privredne komore Srbije u Nemačkoj biće organizovana radionica.

Oba događaja su otvorenog tipa, te organizatori pozivaju studente i predstavnike srpskih udruženja u Nemačkoj da se prijave za učešće.

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu i Privredna komora Srbije učestvuju u programu „Migracije za razvoj“ koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) pod okriljem Centra za međunarodne migracije i razvoj (CIM) i uz podršku Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj SR Nemačke.

 

Izvor: www.dijaspora.gov.rs

Foto: traveller.com.au