Odgovor na astrološko pitanje za datum 30.09.

Pozdrav M, ti si Vaga , sa podznakom u Raku.

Veoma zanimljiva astrološka kombinacija. Kao Vagi, ljubav će ti uvek biti na prvom mestu, a od podznaka Raka ćeš imati pojačanu emotivnost. 

Imaš natalni Mesec u Ovnu, pa ponekada želiš da dobiješ sve „sada i odmah“, ali neke stvari ipak moraju da se sačekaju.

Predstavnik tvog polja partnerstva je Saturn, koji karakteriše partnera koji je ili mlađi ili stariji, uglavnom je razlika od oko 6 godina.

To je neko ko je iz Srbije, ali može da dolazi iz drugog grada ili da recimo živi u inostranstvu. Trenutno je haotičan astrološki period svima, ali ako zanemarimo pozive iz prošlosti, sigurno je da će se pojaviti osoba koju već poznaješ, a želeće da obnovite kontakt. 

Foto: pexels.com

 

Na emotivnom planu očekujem velika dešavanja od sredine 2024. godine kada će i biti više mogućnosti za zaljubljivanje. Dakle, do 16. septembra ne misli ništa puno, jer je retrogradno dosta planeta, ali od kraja meseca dolazi stabilizacija.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

3 najmoćnija horoskopska znaka! Hrabri, borbeni i samostalni

sledeća vest

Detaljnije