Odgovor na astrološko pitanje za „beretka“ (29:09)

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-“beretka”-(29:09)
Pozdrav J. G, ti si Vaga, takođe sa podznakom u Vagi. Dakle, dupli vazdušni znak.

Predsatvnik tvog polja braka je planeta Mars, koji se nalazi u desetom polju, što ukazuje da ćeš tokom celog života tražiti model muškarca koji je uspešan ili na poziciji. To je takođe neko koga možeš da poznaješ preko posla. 

E sad pošto pričamo o drugom braku, ja vidim da će biti prilike i za treći pokušaj, stim što kada posmatramo drugi pokušaj, rekla bih da je bolje birati zajednički život nego klasičan brak.

Drugi, potencijalni partner sa kojim bi ti razmišljala o braku je neko koga posmatraš kao prijatelja. Dakle, može da bude neko sa kim se družiš ili ćeš ga upoznati preko kruga prijatelja.

Foto: Shutterstock

 

Ali mislim da je bolje ne potpisivati se zvanično, jer lako može da dođe do potencijalnog razvoda.

Tako da, opcija će biti, ali je bolje da ostaneš na nezvaničnom odnosu jer bi lako mogla da se razočaraš. Mnogi horoskopi funkcionišu bolje u nezvaničnom nego zvaničnom braku, tako da ti nisi izuzetak.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas urnisati - Blizanci nervozni, Vodolijama velike promene, a evo kome se vraća stara ljubav

sledeća vest

Detaljnije