Nova uprava za velika dela

Vesti
Fudbaleri Srbije proslavljaju osvajanje titule šampiona Druge lige Viktorije 2019.

Ficroj Siti Srbija je pre dve sedmice okončala takmičarsku 2022, koja će ostati upamćena po rezultatskoj stabilnosti i osvojenom solidnom petom mestu u Prvoj državnoj ligi Viktorije (Grupa jugoistok).

Ostvarenje sna o plasmanu u premijerligaški rang je odloženo za neku narednu sezonu, ali kada se podvuče crta ispod računa, ovaj ugledni klub srpske zajednice može da bude zadovoljan onim što su u aktuelnom sastavu pružili izabranici trenera Nebojše Kovačevića.

Po okončanju takmičenja održana je i Izborna skupština kluba, na kojoj je Srbija dobila novu upravu.

Za predsednika je izabran Vik Zečević, koji je na toj funkciji nasledio dosadašnju predsednicu Danu Džurkić. Najbliži saradnici biće mu potpredsednik Dragan Jović, sekretar Zoran Lakić i blagajnik kluba Dragan Rakić.

U novom Upravnom odboru Ficroj Srbije mandate su dobili: Tatjana Kozomara, Zok Tanasić, Talia Savić, Miloš Savić, Neb Velis, David Krunić, Milan ilić, David Sedlarević, Nikola Rakonjac, Rade Ličina, Dragan Ličina, Milo Ličina i Marko Novković.

Pred novoizabranim rukovodstvom je zadatak da u narednih šest meseci organizacioni i igrački još više osnaži Srbiju i stvori osnovu za rezultatski uspeh koji se s nestrpljenjem očekuje već godinama.

Jedan od najboljih igrača Džejms Papadimitriju

Imajući u vidu da je ekipa Ficroja ove godine imala samo sedam bodova manje od šampionskog tima Beumarisa, jasno je da bi uz nekoliko kvalitetnih pojačanja u 2023. mogli ravnopravno da se bore za novu promociju i ulazak u NPL društvo.

Jedan od rivala na tom putu iduće sezone će im biti i bratski klub Springvejl Beli orlovi, koji je nažalost ove sezone ispao iz Treće Premijer lige i sigurno će imati ambiciju da se što pre vrati u isto društvo.

Proslava u subotu

Kako tradicija nalaže, Ficroj Siti Srbija će predstojećeg vikenda svečano ispratiti sezonu 2022. Veče dodele klupskih priznanja (Presentation Night) biće održano u subotu, 10. septembra, s početkom u 19.00 časova u sali restorana “Red Olive“ u naselju Hajdelberg.

Cena ulaznice za ovu svečanost je 75 dolara, a svi koji su zainteresovani da se pridruže proslavi mogu da kontaktiraju blagajnika kluba Dragana Rakića na broj telefona 0413 772 717.

Original Article