Ne znam šta sam bogu zgrešila

Pregršt lekova, računi, pregledi, specijalna ishrana, sve je to poput teškog košmara za samohranu majku invalida Tanju Radonjić iz Kotraže i njenog autističnog sina Đorđa, koji boluje i od Kronove bolesti, i koji žive samo od socijalnih primanja.

– Crni oblaci nadvili su se nad našim životom i nikako da ih rasteram. To bi bilo najblaže rečeno za sve ono kroz šta prolazimo svakodnevno Đorđe i ja. Zbog noge koja je već delimično amputirana, u poslednje vreme imam strašne probleme, pijem skupe lekove da ne bi došlo do pogoršanja, a proteza me žulja. Toliko je komplikovano stanje da ni lekari nisu sigurni da li da još krate nogu. Verujte, ne znam kud ću više od brige, jer se računi za lekove samo gomilaju, a ja nemam od čega ni kako da to platim. Već sam se i zadužila oko 300 evra zbog toga. Samo zato sam se usudila da se ponovo obratim dobrim ljudima za pomoć. Nije meni do mene, već do Đorđa. Zbog njega moram sve da istrpim. Ne znam ko bi ga posle gledao. Zato i ne dižem ruke od života, on je jedino što me drži i daje nadljudsku snagu – ispričala je nesrećna Tanja, koja i sama trpi velike bolove u nozi, dodavši:

– Stalno se pitam šta sam Bogu zgrešila da se ovako mučimo, ali odgovor ne nalazim. Ostaje nam jedino nada u dobre ljude.

Kako pomoći?

Ko želi i može da pomogne Tanji da se izbori sa nedaćama adresa je: Selo Kotraža, zaseok Pšanik, 32235, telefon: + 381 65 224 65 24, a broj tekućeg računa u Komercijalnoj banci: 205-9001020978600-25. Naravno, na usluzi je i Redakcija „Vesti“.

Чланак Ne znam šta sam bogu zgrešila се појављује прво на Vesti online.

Original Article