Najšarmantnije žene rođene su u ovim horoskopskim znacima! Potpuno su neodoljive

najsarmantnije-zene-rodjene-su-u-ovim-horoskopskim-znacima!-potpuno-su-neodoljive
Dame rođene u pet horoskopskih znakova imaju poseban šarm i harizmu.

Žene u ovim horoskopskim znakovima neodoljivo su privlačne svima ko ih upozna.Njima je šarm uobičajena stvar, a svoje su magnetne privlačnosti itekako svesne. Žene koje su rođene u ovim znakovima jednostavno su neodoljive, i uvek se ističu u gomili.

Ovo je 5 znakova koji svakodnevno šarmiraju, a da ne moraju da ulažu poseban trud.

1. Ovan

Pripadnice ovog znaka zrače samopouzdanjem, što magnetski privlači sve oko njih. Žene Ovnovi zrače avanturističkim duhom što je upravo ono što privlači ljude željne uzbuđenja i spontanosti.

Osim što su neustrašive, one su vrlo tople i umiljate, pa lako očaraju sve oko sebe.

Foto: Shuterstock

 

2. Lav

Kraljevski šarm  žena Lavica privlači pažnju gde god da se nađu, a njihova magnetska privlačnost lako ih stavlja u središte pažnje.

Uz magnetsku privlačnost koju vuku iz svog samopouzdanja, Lavice imaju veliko srce zbog čega se uz njih svi osećaju cenjeno.

3. Vaga

Žene Vage odišu šarmom koji ostavlja trajan uticaj na svakoga ko ih upozna. Njihova diplomatska priroda i urođena sposobnost stvaranja harmonije čine ih vrlo traženim u ljubavnom, kao i u prijateljskom smislu.

Vagin graciozan stav i istinsko zanimanje za druge čini ih neodoljivo šarmantnim i pristupačnim.

Foto: Shuterstock

 

4. Škorpija

Žene Škorpije imaju primamljivu auru koja intrigira i fascinira one s kojima se nađu u društvu. Njihova magnetska ličnost snažno privlači ljude, posebno one željne razotkrivanja unutrašnjih tajni.

Tajanstvenost žene Škorpije doprinosi njenom šarmu i to je čini posebno privlačnom.

5. Ribe

Žene Ribe imaju kvalitet koji im omogućava da se povežu sa drugima na dubokom nivou. Njihova empatična i saosećajna priroda čini ih neverovatno šarmantima, pošto iskreno razumeju i brinu za one s kojima se susreću.

Sposobnost žene Ribe da učini da se drugi osećaju viđenim i shvaćenim ključ je njene očaravajuće privlačnosti.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Rešite se upale mišića! Ni vitamin C, ni analgetici - evo šta zapravo pomaže da se oslobodite bola

sledeća vest

Detaljnije