Dnevni horoskop za četvrtak 14. septembar! Ovnovi u raspoloženju za ljubavne kombinacije, Škorpije impulsivne u poslu

dnevni-horoskop-za-cetvrtak-14.-septembar!-ovnovi-u-raspolozenju-za-ljubavne-kombinacije,-skorpije-impulsivne-u-poslu
Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali će Devicama i Škorpijama biti posebno drago da znaju da ih čeka novčana infuzija.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Više ćete biti raspoloženi za kratkotrajne avanture i nedefinisane kombinacije, nego za stabilnu vezu. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

BIK

LJUBAV: Vaš hedonizam će biti izražen i ništa vam neće trebati osim nekoga s kim možete sa uživate u životu. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu, zbog čega vam je teško odoleti i lako ćete osvojiti bilo koga za koga se odlučite. POSAO: Puni ste energije, ali treba vam bolji plan. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete samo flertovati. Odnos sa osobom koja vam se dopada će biti na nivou komunikacije. POSAO: Mogući su logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate. Lak dogovor i sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u partnerovu vernost, i to ne bez razloga. Nemojte reagovati dok ne budete znali sve činjenice. POSAO: Novčana infuzija i blagostanje. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Očekuje vas sreća i divni trenuci uživanja. Moguće je putovanje sa voljenom osobom. POSAO: Suočićete se sa brojnim problemima na radnom mestu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče, jer ste sami sebi dovoljni i ne pada vam na pamet da žrtvujete svoju slobodu. POSAO: Donećete vrlo impulsivne odluke. ZDRAVLJE: Glavobolja.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu sa nekim ko vam se dopada. Ovo je povoljan period za romansu. POSAO: Dobit od partnerskog posla i sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Volite osećaj sigurnosti u vezi. Ako vam partner ne uliva poverenje, veza neće dugo trajati. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti, jer je to osoba burnog temperamenta. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Ako budete iskreni, imaćete mnogo više sreće u ljubavi. Iskrenost, pre svega prema sebi, a onda drugima, je vrlo bitna. POSAO: Greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ko je umetnik, a ko sportista? I zvezde mogu da kroje karijeru

sledeća vest

Detaljnije