Ljibav ili strah, pitanje je sad

Ivan Kokeza je diplomirao inženjerstvo na beogradskom univerzitetu 1987. godine. U toku proteklih 25 godina Ivan Kokeza je bio CEO / generalni direktor i konsultant s intezivnim iskustvom u više oblasti uključujući energetiku, naftu i gas, farmaciju i medicinske tehnologije, sistem satelitskog praćenja i drugim inovativnim industrijama.

Bio je član u osam Upravnih odbora u kompanijama u SAD, Kanadi, Švajcarskoj, Francuskoj i Nemačkoj i jednog Upravnog odbora u Srbiji. Takođe je vodio timove i učestvovao u veoma različitim projektima u 38 zemalja.

Pre pet godina je osnovao firmu, Kokeza Consulting, menadžment konsalting kompaniju fokusiranu na liderstvo, strategije, upravljanje promenama, i kontinuirani razvoj poslovanja.

Ivan Kokeza već godinama drži veoma posećena predavanja širom sveta. Na šarmantan i neposredan način, objašnjava i odgovara na sva pitanja posetilaca. Interaktivnost je ono što čini uspešnim njegova predavanja. Ipak, ovo predavanje se razlikovalo od mnogih drugih.

Pored interesantne teme i elokventnog motivacionog govornika, učestvovali su i umetnici koji su poezijom, pesmom i muzikom odgovorili, na svoj način, na pitanja o ljubavi i strahu. Umetnici koji su obogatili veče Ivana Kokeze su bili Snežana Petrović književnica, zatim Božica Boba Nedeljković vokalna solistkinja, Marija Fuks Ereš džez vokal, Sandro Aleksić profesor muzike i Danijela Bjelica sopran koja je bila iznenađenje večeri, a organizator ove večeri bio je Radio Krug.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)