Horoskopski znakovi koji su rođeni za letnju avanturu! Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, a Strelčevi…

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-0302.
Oni žive za letnje romanse i ne očekuju od vas ništa više od toga, a s njima ćete se definitivno i najbolje zabaviti.

 Proverite da li ste možda baš vi upravo jedan od njih, ako ne, otkrijte u kojem bi znaku trebalo da tražite partnera za ovo leto.

Strelac

Strelčevi su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni, pozitivni i spremni gotovo na sve – s osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. Ali kada se vaša letnja avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnju romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto puno zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari, te da se i vi malo, baš poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnjoj avanturi koja će skrenuti vaše misli sa svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Foto: Shutterstock

 

Vodolija

Želite li avanturu s osobom koja vam može postati i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. Oni vole da upoznaju nove ljude, slušaju njihove priče, ali i neopterećeno uživaju u letnjim romansama. Sa osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutro zajedno da sedite na kafi i pričate kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u nju, tek biste onda mogli da ostanete razočarani, jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu, pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete sve moći lako da se dogovorite te vam neće kvariti planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Sutra tačno u 11:38 časova stiže neverovatan događaj! Mlad Mesec u Lavu donosi sreću za 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Detaljnije