Grbović ponovo izabran za predsednika PSG

grbovic-ponovo-izabran-za-predsednika-psg

Pavle Grbović izabran je ponovo za predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG), dok će funkciju potpredsednika u naredne četiri godine obavljati Ana Oreg i Aris Movsesijan, saopštio je danas PSG.

PSG je u saopštenju naveo da je na današnjoj sednici skupštine pokreta izabrano novo rukovodstvo organizacije i usvojen izveštaj predsednika o nedavno održanim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima.

„Izabrano je novo predsedništvo PSG, a odlukom većine delegata izabrani su i predsednik Izvršnog odbora, generalni sekretar i internacionalni sekretar. Delegati sa područja Beograda i Vojvodine izabrali su i rukovodstvo beogradskog i pokrajinskog odbora. Takođe, članovi PSG mlađi od 35 godina izabrali su Jelenu Banjac za predsednicu Mladih PSG, kao i članove Odbora Mladih“, piše u saopštenju.

Dodaje se i da je skupština usvojila izveštaj predsednika o nedavno održanim izborima i potvrdila punu posvećenost očuvanju koalicije „Srbija protiv nasilja“ kao preduslovu za uspeh u borbi za fer izborne uslove i za još bolji rezultat na predstojećim izborima.

„Dovršen je i proces ujedinjenja Pokreta slobodnih građana sa Građanskom demokratskom partijom i inicijativom ‘Banat je u pravu’ i u budućnosti ćemo nastupati pod jedinstvenim brendom Pokreta slobodnih građana“, naveo je PSG.

Post Views: 134

Originalni tekst