Donacija fudbalskom timu iz Gračanice

U razgovoru sa Veljkom Paunovićem, našim proslavljenim trenerom, koji je sada u timu Čikago Fajr kao glavni trener, naš reporter Aleksandra Žigić preneo je zahvalnost fudbalskog tima iz Gračanice za komplet dresova koje je uručila Keti Fenslou iz humanitarne organizacije "Naši Srbi".

"Zadovoljstvo je naše, zaista. Sve što možemo da pomognemo. I zahvaljujem se gospođi Fenslou isto tako za interes da sarađujemo. Mi stojimo uvek na raspolaganju i verujemo da ovakav tip saradnje uvek pomaže svima. Mi smo kao klub inače organizacija koja učestvuje u humanitarnim i u svim dešavanjima što se tiče zajednice u Čikagu i u samoj državi Ilinoj ali isto tako i van zemlje. Tako da smo mi da kažem, na neki način veoma, veoma srećni da možemo da pomognemo svakome kome je pomoć potrebna a isto tako svako ko želi sa nama da sarađuje mi smo uvek otvoreni.", za RTS kaže Veljko Paunović.

Aleksandar Žigić zahvalio se još jednom u ime svih do kojih donacije stižu i kojima one puno znače.

"Svakako, veliko zadovoljstvo i tu smo da sarađujemo za sve što treba i nadam se da ćemo i u budućnosti imati novu priliku za tako nešto.", zaključio je Veljko Paunović.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.