Dnevni horoskop za utorak 21. novembar! Lavovi će se zaljubiti u pogrešnu osobu, Raku sledi dobitak

dnevni-horoskop-za-utorak-21.-novembar!-lavovi-ce-se-zaljubiti-u-pogresnu-osobu,-raku-sledi-dobitak
Lavove će izdati intuicija, te mogu potpuno pogrešno da procene nekoga ko će im se dopasti. Na poslu su im prilike za napredak retke, ali bar mogu računati da stabilnost.

Evo šta danas čeka savkog od horoskopskih znakova.

OVAN

LJUBAV: Nakon turbulencije od prethodnih dana, dolazi vreme sporazuma. Povoljan dan za ljubav. POSAO: Napravićete grešku pri radu jer ćete biti dekoncentrisani. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Nemate običaj da varate, ali čak i vama se može desti da prevarite ako se prilika sama namesti. POSAO: Teret neplaniranih troškova ili kašnjenje plate. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo. 

BLIZANCI  

LJUBAV: Vaša dečja razigranost će oduševiti izabranu osobu. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

RAK 

LJUBAV: Vama je porodica najbitnija, zbog čega vam treba stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

Foto: Shutterstock

 

LAV  

LJUBAV: Intuicija će vas izdati i možete potpuno pogrešno proceniti nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Iako su prilike za napredak retke, bar možete računati da stabilnost. ZDRAVLJE: Slabije. 

DEVICA  

LJUBAV: U ovom periodu težite zajedništvu i svemu što omogućava harmoničnu vezu s partnerom. POSAO: Izgubićete novac ili ga neracionalno potrošiti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Nikada niste bezobzirni i neosetljivi na tuđa osećanja, zbog čega ponekad bivate iskorišćeni. POSAO: Mogući pravni problemi i prekršaji u saobraćaju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se, van svake pameti, dopasti neko ko vam je nadređen ili je van vaše lige. POSAO: Imaćete većih finansijskih problema ili briga. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete problema da uspostavite harmoniju u ljubavnoj vezi jer ste skloni raspravljanju. POSAO: Problemi na poslu zbog nejasnih ciljeva ili zahteva nadređenih. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC  

LJUBAV: Odmeravate namere, previše analizirate i sumnjate onda kada bi trebalo da imate više vere u ljubav. POSAO: Možete imati problem u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA  

LJUBAV: Povoljan dan za zrelije pripadnike znaka, dok će mlađi biti nezadovoljni svojom emotivnom situacijom. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Kijavica.

RIBE

LJUBAV: Budite otvoreniji i jasniji u komunikaciji, inače ćete izazvati probleme u ljubavnom životu. POSAO: Moguće manje promene i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Ljudi sa posebnom sudbinom! Ako ste rođeni na ove datume imate bitnu misiju na zemlji

sledeća vest

Detaljnije