Dnevni horoskop za utorak 11. jun! Ovnovi nezainteresovani za partnera – Ribama sledi ogroman problem na poslu!

dnevni-horoskop-za-utorak-11.-jun!-ovnovi-nezainteresovani-za-partnera-–-ribama-sledi-ogroman-problem-na-poslu!
Dnevni horoskop za utorak 11. jun! Ovnovi nezainteresovani za partnera – Ribama sledi ogroman problem na poslu!
Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan. Pogedajte šta vas očekuje i da li su vam zvezde trenutno naklonjene.

OVAN

LJUBAV: Vaša usmerenost na sve osim ljubavnog života prouzrokovaće problem u odnosu. POSAO: Moraćete da ponovite neke radnje, jer ste možda napravili grešku. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Imaćete problema jer ćete biti nezainteresovani za ljubav i nesposobni da uživate. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri jer ćete se koncentrisati na posao. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Uživaćete u pažnji i divljenju drugih, ali trenutno vas je teško osvojiti. POSAO: Možete početi neki novi projekat ili novi posao. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Atmosfera će biti pozitivna ali ne treba da očekujete neka previše bitna dešavanja ako ste sami. POSAO: Dobit od trgovine i transporta. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shuttetrstock

 

LAV

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva i kontakti, ali izgleda da vas neće inspirisati na ljubav. POSAO: Unapređenje procesa rada i modernizacija radnog okruženja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, možete se zaljubiti u nekog ko je nepristupačan, ili ćete patiti za ljubavlju koju ste izgubili. POSAO: Uvećan obim posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bolja komunikacija sa osobom koja vas interesuje dovešće do pozitivnih promena. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: Shuterstock

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Postojaće dobar balans između vaših i ljubavnih apetita vašeg partnera. POSAO: Sve ide po planu. Dobri međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Trebalo bi da imate velika očekivanja od svog ljubavnog života jer je sve moguće. POSAO: Doživećete pozitivne promene u vezi sa finansijama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, ali pre svega za fizičku komponentu. POSAO: Možete imati problema u vezi sa transportom, pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali vas više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Ili nećete ulagati energiju u ovu oblast ili ćete previše razmišljati o svojoj lošoj sreći. POSAO: Moraćete da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Žene rođene u ovih 5 znakova magnet su za moćne muškarce! Osvajaju ih na prvu loptu i preuzimaju moć

sledeća vest

Detaljnije