Dnevni horoskop za petak 15. septembar! Bikovi se spremaju za romantično putovanje, Rakovima slede problemi u poslu

dnevni-horoskop-za-petak-15.-septembar!-bikovi-se-spremaju-za-romanticno-putovanje,-rakovima-slede-problemi-u-poslu
Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv ljubavni dan, ali bi ipak trebalo da se fokusiraju na zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Nećete uspeti da nađete trajnu ljubav, ali lako možete upoznati nekog novog ko će vas privući na kratko. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Ovo je vaše vreme za romantično putovanje ili vezu na putovanju. POSAO: Povoljno vreme za one čiji posao podrazumeva pripadanje klubovima i asocijacijama. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Ljubav će vam biti najbitnija. Bićete slatkorečivi i šarmantni, zbog čega ćete steći obožavaoce. POSAO: Uspeh u vezi sa bilo kakvom kreativnom delatnošću i umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Nemiran porodični život i mogući konflikti sa partnerom ako živite zajedno. POSAO: Povećana aktivnost i problemi u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

Foto: pexels.com

horoskop

LAV

LJUBAV: Bićete posebno elokventni, što će zadiviti mnoge i pomoći vam u potrazi za ljubavlju. POSAO: Bićete zadovoljni kako stoje stvari, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Neko će se sigurno zaljubiti u vas, jer su u ovom periodu vaše prirodne draži posebno naglašene. POSAO: Možete ostvariti dobitak ili napredovati u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Teško da ćete moći da uspostavite harmoničan odnos sa bilo kim, pa i partnerom. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti, kao i dobit od bavljenja turizmom. ZDRAVLJE: Loše.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete prekoračiti granicu pristojnog ponašanja sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Popularnost će vam porasti, što možete iskoristiti. ZDRAVLJE: Pod stresom ste.

Foto: pexels.com

horoskop

STRELAC

LJUBAV: Danas je posebno povoljan dan za harmoničan zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Dobit od partnerskog posla i lako sklapanje dogovora. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete u društvu ili razgovoru sa nekim ko vam se dopada. Moguć je i romantični izlazak. POSAO: Možda ćete razmišljati o radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Previše flertovanja bi moglo da naruši stabilnost u vašem ljubavnom životu. Ako ste sami, lako možete naći ljubav. POSAO: Problemi za sve koji imaju svoj biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Problemi se gomilaju. Bilo bi dobro da budete svesni distance i zahlađenja ako ste već u vezi i posebno ako ste u braku. POSAO: Moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Najšarmantnije žene rođene su u ovim horoskopskim znacima! Potpuno su neodoljive

sledeća vest

Detaljnije