Bridžit Džouns se vraća – snimanje četvrtog nastavka počinje na proleće

bridzit-dzouns-se-vraca-–-snimanje-cetvrtog-nastavka-pocinje-na-prolece

Bridžit Džouns se vraća na velika platna, a snimanje četvrtog nastavka počeće u maju, 23 godine nakon izlaska prvog filma u serijalu, pišu britanski mediji.

Dvostruka dobitnica Oskara Rene Zelveger vratiće se u naslovnoj ulozi zasnovanoj na bestseleru Helen Filding.

Očekuje se da će se vratiti i Kolin Firt i Hju Grant, koji su u prethodnim filmovima igrali Marka Darsija i Danijela Klivera

Film će navodno biti zasnovan na Fildingovom romanu iz 2013. „Bridget Jones: Mad About The Boy“, koji istražuje Džons kao 51-godišnju samohranu majku dvoje dece, koja istražuje društvene mreže i aplikacije za sastanke, prenosi N1.

Zelveger navodno traži dom za život sa svojim partnerom, Antom Anstedom, dok radi na filmu.

„Očekuje se da će groznica Bridžit Džons pogoditi London ovog proleća“, rekao je izvor povezan sa filmom za The Mail On Sunday. „Snimanje je već planirano i sva predprodukcija je spremna.

Novi film dolazi osam godina nakon trećeg nastavka „Beba Bridžit Džons“ (2016) u kojem je Bridžit u 40-im godinama i odlučila je da se fokusira na svoju karijeru. Međutim, ona saznaje da je trudna, ali nije sigurna ko je otac. Ona je u ljubavnom trouglu sa Markom (Firt) i Džekom (Patrik Dempsi). Na kraju se Bridžit udaje za Marka i otkriva se da je on otac njenog deteta.

Post Views: 11

Originalni tekst