Biser Bojane

Biser BojaneRežija: Milan Karadžić
Scenario: Vladimir Đurđević, Milan Karadžić, Stevan Koprivica, Bojana Babić
Uloge: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Miodrag Krstović, Mira Banjac
Žanr: Komedija, ljubavni, akcija
Trajanje: 110 min
Format: Digital 2D, Originalna verzija sa nemačkim titlom
Početak prikazivanja: Mart 2017. (AT/DE)

Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje "vruć" doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.

Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

Original Article