2 horoskopska znaka će imati ludačku sreću ove jeseni! Ruski astrolog dao preciznu astro prognozu

2-horoskopska-znaka-ce-imati-ludacku-srecu-ove-jeseni!-ruski-astrolog-dao-preciznu-astro-prognozu
Ruski astrolog, Pavel Globa, koji je poznat po svojim preciznim astro prognozama, rekao je da će dva horoskopska znaka ove jeseni imati neobično dobar period.

Dva znaka će imati ludu sreću ove jeseni:

RAK

Od 15. septembra nadalje očekuje vas period promena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku! Globa ističe da će Rakovi uz slažljivost i upornos prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj meri, prenosi Progorod43.

Foto: Shutterstock

 

RIBE

Ribama se, pak, smeši sreća na ljubavnom planu! Ako ste solo u narednim nedeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam obojiti život novim bojama i ustalasati život. Ovo poznanstvo će se najverovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam doneti iskreno zadovoljstvo. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, poverenja i razumevanja.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Vagu - 3 horoskopska znaka će zasijati u oktobru

sledeća vest

Detaljnije