Глумица Весна Станковић монодрамама одушевила публику у далекој Аустралији

Глумица-Весна-Станковић-монодрамама-одушевила-публику-у-далекој-Аустралији
Глумица Весна Станковић монодрамама одушевила публику у далекој Аустралији

уторак, 16.04.2024,  10:03 -> 13:01

Глумица Весна Станковић монодрамама одушевила публику у далекој Аустралији

У оквиру аустралијске турнеје, српска глумица Весна Станковић имала је запажене наступе и извела монодраме у више градова на Петом континентау. Један од наступа у Мелбурну забележио је Драган Гавриловић.

Весна Станковић, реномирана глумица, позната по својим изванредним позоришним остварењима, одушевила је публику у Мелбурну са две изузетне представе.

„Муж је као чоколада“ је комична драма која се бави темама љубави и брака, а и међуљудских односа, док „Лина, од камена тврђа“ води гледаоце кроз причеиздржљивости, снази воље и борби.

Весна Станковић својом страсном посвећеношћу уметности, донела је ове приче на сцену на јединствен и непоновљив начин, показујући зашто је једна од најцењенијих фигура у свету позоришта.

„Заиста емотивна представа коју смо заслужили да видимо у Мелбурну, предивно је видети Весну поново са оваквом представом. Мислим да је важно да се подсећамо хероина из наше прошлости и да едукујемо нашу младост, да знамо о српској историји, јер и на овај начин се деца уче о својој прошлости“, каже један гледалац.

„Заиста је представа била дивна, изазвала је буру осећања у свума нама…ја сам се сетила прича моје баке која је исто тако остала удовица са осморо деце после Првог светског рата и оно све шта је проживела је заиста истина, српска мајка је тврђа од камена“, искрена је једна гледатељка.

За публику у Мелбурну ове представе су биле ретка прилика да се из прве руке искуси мајсторство и таленат Весне Станковић. Њене представе су додале нову димензију доживљају театра, потврђујући да је позоришна уметност жива, динамична и способна да изазове дубоке емоције и размишљања код своје публике.

Detaljnije