(VIDEO) Obratila se Julija Navaljna, ima novu poruku za Ruse

(video)-obratila-se-julija-navaljna,-ima-novu-poruku-za-ruse
(VIDEO) Obratila se Julija Navaljna, ima novu poruku za Ruse

Julija Navaljna poručila je Rusima koji se protive predsedniku Vladimiru Putinu da „ne odustaju“, dok je pobedu ruskog lidera na izborima odbacila kao „beznačajnu“, prenosi The Moscow Times.

Kako je navela u najnovijem video snimku Putinova pobeda nikada nije bila upitna, sa svim njegovim glavnim protivnicima u egzilu, zatvorenim ili mrtvim, dok je Kremlj vodio nemilosrdni udar na javno neslaganje protiv rata u Ukrajini, prenosi N1.

U nedelju su hiljade Rusa poslušale poziv Navaljne da u podne formiraju dugačke redove na biračkim mestima u zemlji i inostranstvu u znak protivljenja Putinu i invaziji na Ukrajinu u punom obimu.

„Ovi izbori su gotovi, ali ništa nije završeno. Naprotiv, trebalo bi da skupimo snagu i radimo više nego ikada ranije“, rekla je Navaljna u video snimku.

Ne treba da odustanemo od ovog posla samo zato što ne donosi trenutne rezultate, već da se nagomilamo sa strpljenjem i idemo napred, navela je ona i dodala: „Ne odustajte, Rusija će biti slobodna“.

Ruski izborni zvaničnici saopštili su u ponedeljak da je Putin obezbedio 87,28 odsto glasova na izborima od 15. do 17. marta.

„Rezultat ovih izbora nema nikakvog značaja. Putin želi da pokaže svetu da očigledno ima ogromnu podršku“, rekla je Navaljna.

Ona je obećala da će njen tim raditi sa međunarodnom zajednicom da ne prizna Putina kao „legitimnog“ lidera i da ne pregovaraju sa njim.

Post Views: 19

Originalni tekst