Unikatne igre boja

unikatne-igre-boja
Unikatne igre boja

Z. Vicelarević

Smelost i ženstvenost: Publici su se dopale Sandrine kreacije

U prestižnom tržnom centru Skajlajn plaza u Skajlajn gardenu na Nedelji mode priređena je modna revija frankfurtskih dizajnera koji su predstavili svoje najnovije kreacije. Među 19 modnih kreatora bila je i Sandra Mihajlović, srpska kreatorka iz Langenselbolda, koja je uspešno predstavila kolekciju unikata iz svoje modne kuće Mymar.

Sandra Mihajlović za “Vesti” ističe da je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da među najpoznatijim modnim kreatorima iz ovog dela Nemačke predstavi modele svoje modne kuće.

Manekenke su pozirale za “Vesti”

– Predstavili smo kolekciju naših unikata pod imenom “Igre boja”, prezentovali smo smelost i ženstvenost. Smelost žene koja ide kroz život do uspeha. Prezadovoljna sam kako je publika prihvatila naše kreacije. Takođe, naše manekenke su bile na visini zadatka i predstavile su sve modele upravo smelo i ženstveno. Zadovoljna sam organizacijom i time što smo dobili šansu da jednu od kolekcija naše kuće Mymar prikažemo u Frankfurtu zajedno sa najpoznatijim kreatorima – kaže Sandra, kojoj je ovo drugi put ove godine da svoje modne kreacije predstavlja u metropoli na Majni.

Podsetimo, Sandra Mihajlović i njen suprug Savo su poreklom iz Brčkog, a u Nemačkoj osim modne kuće imaju više uspešnih firmi.

Miki Juković, Sandra Mihajlović i Andrijana Milić Špicenberg

Podrška zemljaka

Modnoj reviji su prisustvovali i Andrijana Milić Špicenberg, predstavnica Queen of the World za Srbiju, i Miki Juković, naš poznati glumac iz Frankfurta. Njih dvoje su bili i na reviji koju je Sandra samostalno priredila u Frankfurtu u januaru ove godine.

Detaljnije