Taksi Bluz premijerno u bioskopima Austrije i Nemačke

Taxi Blues
Nova domaća komedija “Taksi Bluz”, premijerno će biti prikazana u Beču, u petak, 1. februara, u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 20:00 časova. Film se prikazuje u originalnoj verziji, na srpskom jeziku, sa nemačkim titlom.

Svečanu austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati glavni protagonista filma Andrija Milošević, kao i drugi članovi ekipe filma.

U središtu priče filma je Marko (Andrija Milošević), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije avanture pratimo tokom jedne urnebesne noći. Naizgled normalan dan na poslu pretvoriće se u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Pored Andrije Miloševića u glavnoj ulozi, u filmu uloge tumače i Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Pejaković, Milena Predić i mnogi drugi.

Ulaznice za svečanu premijeru su u pretprodaji na blagajnama bioskopa UCI Kinowelt Millennium City (od 14:00 do 22:00h), kao i onlajn na zvaničnoj bioskopskoj stranici.

Nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film “Taksi Bluz” u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Villachu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 3. februara 2019, u bioskopima lanca Cineplexx.

Nemačka publika imaće prilike da pogleda film u nedelju, 10. februara 2019, u Berlinu, Bonu, Bremenu, Augsburgu, Dortmundu, Dresdenu, Diseldorfu, Esenu, Frankfurtu, Hamburgu, Hanoveru, Kaselu, Kelnu, Lajpcigu, Manhajmu, Milhajmu, Minhenu, Nirnbergu, Oberhausenu, Ofenbahu, Sindelfingenu i Štutgartu.

Original Article