Sud Severini vratio sina

sud-severini-vratio-sina

Svega dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rešenje Vrhovnog suda u Hrvatskoj koji je ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i njenog bivšeg partnera Milana Popovića nad njihovim sinom, u ovom slučaju, koji je već godinama u fokusu javnosti, ponovno je došlo do (ne)očekivanog obrata, prenosi N1.

Severina Vučković i njezina advokatica Jasminka Biloš potvrdile su za N1 da je splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično ponovio svoju odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, a dete, istom odlukom, živi s majkom dok otac ostvaruje prvo na susrete.”

“Nisam uopšte očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo doneti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije“, izjavila je Severina. „Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja“.

Post Views: 1.009

Originalni tekst