Startuj na pravi način uz m:tel

Poštovani studenti,

Povodom početka nove studentske godine i upisa na fakultet m:tel Austria pokrenula je projekat pod nazivom “Startuj na pravi način”, koji će trajati od 6. septembra do 15. oktobra 2017. godine.

Kako bi studentima koji su odlučili da školovanje nastave na teritoriji Austrije olakšali važan, ali i pomalo težak korak u životu pripremili su poseban paket za sve brucoše koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Svi zainteresovani brucoši paket mogu preuzeti kao poklon i bez plaćanja istog, na prodajnom mestu m:tel Austria ulica Geblergasse 49, (1170 Wien) ili, ukoliko studirate van Beča, možete ih kontaktirati na: info@mtel.at. Napominjemo da redovna cena paketa za sve koji nisu brucoši, odnosno nakon isteka promotivnog perioda, iznosi 14.90 evra.

Paket dobrodošlice sadrži 2000 minuta/ SMS-ova i 8 GB mobilnog interneta, kao i roaming dodatak u Srbiji, BiH i CG koji uključuje 500 minuta/SMS-ova uz 500 MB mobilnog interneta.

Osim nostalgije koju studenti osećaju kada nisu kod svoje kuće, jedan od problema sa kojim se susreću su visoki troškovi života, među kojima su i oni koji se tiče telekomunikacija. Upravo iz tog razloga i u duhu slogana „bliže kući“ kompanija m:tel Austria nastoji da studentima na ovaj način olakša promenu i prilagođavanje novoj sredini, a komunikaciju sa porodicom i prijateljima učini povoljnijom.

Ostajemo na vezi!

Vaš OSSI Beč