SRBIN ISPRIČAO URNEBESNU PRIČU IZ TORONTA! Sad je jasno KAKVI SMO MI LJUDI, ovo je LEGENDARNO!

Urnebesna priča Srbina koja će svakog nasmejati, jer ovo strancima ne polazi za rukom!

Životi naših i ljudi iz dijaspore redovno se prepiliću po Americi, Australiji i Kanadi, gde gastarbajteri obično odlaze u nadi za boljim živiotom.

S obzirom na to da je nemoguće u Čikagu ili Torontu ne sresti nekog od “naših” sa Balkana, ne treba da nas čudi što na internetu redovno čitamo njihove dogodovštine, pa tako na jednom forumu p ispovest Srbina iz Toronta koji je sreo cimera iz studenjaka, inače poreklom iz Bosne, a njegovu priču prenosimo u celosti:

Kanada prvi put u istoriji ponela titulu najbolje zemlje sveta! Evo i zbog čega

“Naletim ja pre nekog vremena ovde u Torontu na mog nekadašnjeg cimera iz studenjaka, Bosanac, došao ovamo kao izbeglica tamo negde pretkraj ’90-tih (a ja stigao koju godinu za njim početkom 2000-tih), ispozdravljamo se kako već dolikuje, pa sednemo popiti po pivo. Pitam ga gde si šta se radi tako to, kaže živi u Vindžoru (za one koji nisu upućeni u geografiju Ontarija to je tačno preko puta Detroita), šljaka za neke “naše”, dobro mu ide, ima verenicu. Vidim ja po komunikaciji s osobljem u kafani da njemu engleski baš i ne ide i to sve nakon dobrih 10-15 godina ovde, pa ga pitam jel’ i snajka “naša”, kaže nije oriđiđi je Kanađanka. Pa kako se sporazumevate brate? Kaže mi on – naučila je srpski pored mene! Breg – Muhamed, je*iga. Inače poznajem ovde par, on Rus ona crnkinja Haićanka, pored zajedničkog engleskog jezika oboje sad već solidno barataju maternjim jezikom partnera (ruski i haićanski creole). Zbog takvih stvari najviše volim ovaj grad! – zaključio je Srbin iz Toronta.”

Nastavi sa čitanjem

Izvor

Espreso
Original Article