Srbija poražena i na svom terenu

FK Srbija Manhajm je u sredu uveče u drugom Landeslige Rajn Nekar na svom MTG dočekala DJK/FK Ziegelhausen-Peterstal i doživela i drugi poraz.

Iako su već od 18. minuta golom Antuna Markovića došli u vođstvo i tokom cele utakmice bili bolji, gosti su u samo nekoliko minuta, prvo u 74 minutu, iz jedanaesterca izjednačili, a samo četiri minuta kasnije postigli i pobedonosni gol za 2:1. Istovetnim rezultatom Srbija je i u prvom kolu poražena na gostovanju kod TSV Nekarbišofshajma u Sinshajmu.

Posle dva kola fudbaleri iz Manhajma nalaze se na četrnaestom mestu bez bodova.

U nedelju (18. 8) Srbija gostuje kod SG-HD Kirhhajm. Utakmica počinje u 15 časova.

Srbija ove sezone, prvi put od osnivanja, igra u Landesligi Rajn Nekar koja obuhvata teritorije Manhajma, Hajdelberga, Sinshajma.

Uprava kluba poziva simpatizere da podrže mlade fudbalere koji su zaslužili svaku pohvalu i pored ne baš sjajnog starta.

„Očekuje nas veoma teška sezona i svaka je podrška dobrodošla. Članska/sezonska kartu je iznosu od 100 evra, u cenu se uračunati gratis ulaz za utakmice na domaćem terenu, gratis ulaz na proslave kluba i prisustvovanje godišnjoj skupštine’, navodi se u apelu uprave.

Napominje se da je savez odlučio da su cene karata za ovu sezonu: muškarci četiri evra, žene/penzioneri/invalidi dva evra, deca 12-16 godina jedan evro.

Чланак Srbija poražena i na svom terenu се појављује прво на Vesti online.

Original Article