Promocija turističke ponude regije Zapadna Srbija u Vićenci i Trstu

24.-25.05.2019.godine

U sali srpske zajednice u Vićenci, u petak 24.maja o.g., održana je prezentacija turističke ponude regije Zapadna Srbija lokalnom stanovništvu i medijima, a istoj je prisustvovao i gradonačelnik Arizanjana,Đovani Lovato.

Tokom prezentacije posetioci su mogli saznati o karakteristikama i atrakcijama regije, dok su po završetku zvaničnog dela prezentacije imali priliku i probati gastronomske ponude Zapadne Srbije i Zlatibora.

U petak, 25. maja, TO regije Zapadna Srbija završila je studijsko putovanje promocijom u Trstu. Prilikom dolaska u grad, delegaciju je primila GK I. Stojiljković u prostorijama Generalnog konzulata, gde je u razgovoru sa predstavnicima Regije istakla veliku zahvalnost na dolasku i nadu za još bolju saradnju u budućnosti.

Nakon toga održana je prezentacija turističke ponude Regije u prostorijama SPCO uz blagoslov protojereja Raška Radovića. Promociji i prezentaciji prisustvovao je veliki broj članova konzularnog kora, predstavnici vlasti, lokalnog italijanskog i srpskog stanovništva i medija. Potom su gosti imali priliku da probaju gastronomsku ponudu zlatiborskog kraja i u neformalnom razgovoru saznaju dodatne informacije turističke ponude.

Original Article