Poslovni poduhvat biznismena srpskog porekla

Uspešni americki biznismen srpskog porekla Srba Ilic danas je u Amsterdamu promovisao jedan od najmodernijih brodova za krstarenje evropskim rekama – „kraljicu reke“ sa 65 kabina i cetiri apartmana.

Na svecanosti krštenja broda, u organizaciji kompanije „Novi moment“ – svetskog strucnjaka za reklamu i umetnost Dragana Sakana, receno je da Ilic, uspešni biznismen i predsednik kompanije „Univorld“, trenutno poseduje 15 brodova koji gostima pružaju najviši stepen komfora i usluga.

„Univorld“, koji je postao jedan od najvecih svetskih turoperatera, brzo se prilagodavao potrebama tržišta i sa promenama u Istocnoj Evropi dobio je priliku da sa lepotama tog dela „starog kontinenta“ upozna turiste sa Zapada, organizujuci recna krstarenja luksuznim brodovima.

Posle velikog uspeha u toj oblasti, Ilic je odlucio da proširi ponudu krstarenja i na ostale delove Evrope, tako da „Univorld“ sada nudi krstarenja od istocnog dela Nemacke do Holandije i Belgije, preko Francuske, Španije, Severne Italije, sve do Švajcarske.

Ta kompanija organizuje i krstarenja po Južnoj Americi, Egiptu i Kini i sada je jedan od predvodnika citave industrije turizma i inovacija u stilu i standardu recnih krstarenja.