Pomoc deci u otadzbini

Srpski humanitarni fond “Niš”iz Badena organizuje veliku humanitarnu manifestaciju “Srbi u Švajcarskoj” 21, 22. i 23. septembra u St. Galenu, Cirihu i Kirbergu kraj Berna na kojoj ce u kulturno-umetnickom programu ucestvovati poznati umetnici iz Srbije zajedno sa umetnicima iz Švajcarske.
“Kao predsednik SRJ prihvatam pokroviteljstvo nad ovom humanitarnom manifestacijom SHF “Niš” iz Badena u Švajcarskoj.
Moj izlaslanik na ovoj manifeastracije bice Petar Ladevic, savetnik predsednika SRJ za izbeglicka pitanja”, stoji u saopštenju predsednika SRJ dr Vojislava Koštunice, koje je stiglo ovih dana na adresu Fonda.
– Ovo lepu manifestaciju pripremamo vec pola godine koju smo u avgustu morali odložiti zbog tehnickih problema. Sada je, medutim, sve spremno, a pokroviteljstvo predsednika Vojisalva Koštunice nas je još više ohrabrilo, ali i obavezalo da manifestacija ima svoj nivo. Prihod sa priredbe namenjen je deci koja su ostavljena od roditelja i nalaze se po raznim domovima širom Srbije – kaže Bratislav Živulovic, prvi covek Fonda.
Živulovic poziva sve naše firme i pojedince da pored RTS, JAT, sportske radnje “Vokado”, sport kafe u St. Galenu, putnicke agencije “Pink” iz Bazela, osiguranja “Altegra”, “Mira prevoz” – Cirih, “Grafo Mim”, budu sponzori i tako doprinesu
uspehu ove manifestacije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.