Home DijasporaAustrija Patuljci sa naslovnih strana

Patuljci sa naslovnih strana

by Urednik


Režija: Milorad Milinković
Scenario: Milorad Milinković
Uloge: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Marko Gvero, Milena Radulović, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović
Žanr: Komedija
Trajanje: 92 min
Format: Digital 2D, Originalna verzija sa nemačkim titlom
Početak prikazivanja: Februar 2018. (AT/DE)

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Original Article

Related Posts

Leave a Comment