Ovo su najglamurozniji horoskopski znakovi! Proverite da li ste među njima!

ovo-su-najglamurozniji-horoskopski-znakovi!-proverite-da-li-ste-medju-njima!
Naglamurozniji horoskopski znaci su Lav, Vaga i Škorpija.

Biti glamurozan ne znači samo izgledati sjajno, već i imati poseban šarm i eleganciju koji izazivaju divljenje. Neke osobe prirodno poseduju tu harizmu.

Prema verovanjima astrologa, tri horoskopska znaka imaju najviši nivo glamura i elegancije.

Lav

Lavovi su kraljevi Zodijaka i njihova prirodna harizma ne može se lako zanemariti. Oni vole biti u centru pažnje i svetla reflektora su njihovo prirodno okruženje.

Lavovi često imaju izražen osećaj za stil i eleganciju, bilo da se radi o odeći, enterijeru ili načinu života. Oni ne samo da slede modne trendove, već često i sami postavljaju trendove. Njihova snažna i dinamična ličnost odiše posebnim glamurom. 

Foto: Shuterstock

 

Vaga

Vage su poznate po svom sofisticiranom i istančanom ukusu. Njih privlače lepota i sklad, a to se odražava u njihovom izboru odeće, uređenju kuće, pa čak i u odnosima sa drugim ljudima.

Vage takođe poseduju prirodnu eleganciju i šarm, što ih čini vrlo privlačnim drugima. One su često omiljene u društvu, što dodatno doprinosi njihovom glamuroznom imidžu.

Foto: Shuterstock

 

Škorpija

Škorpije su jedan od najmisterioznijih znakova zodijaka, a ta misterioznost često pridonosi njihovom glamuroznom imidžu. Oni su intenzivni i strastveni, a ove osobine se odražavaju na sve aspekte njihovog života, uključujući i njihov stil.

Škorpije su poznate po jedinstvenom i sofisticiranom ukusu, bilo da je reč o odeći, umetnosti ili muzici. Oni su vrlo samosvesni i ne plaše se da izraze svoju individualnost, što dodatno naglašava njihov glamurozan šarm.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Obline samo kipe! Dženifer Lopez se utegla u helanke - ne može da sakrije celulit (FOTO)

sledeća vest

Detaljnije