Ovi horoskopski znaci su rođeni da budu bogati! Proverite da li ste među njima

ovi-horoskopski-znaci-su-rodjeni-da-budu-bogati!-proverite-da-li-ste-medju-njima
Astrolozi ističu da je Ovnovima, Lavovima, Devicama, Škorpijama i Jarčevima predodređeno da budu bogati.

Kada se radi o bogatstvu, astrolozi otkrivaju da je ovim znakovima jednostavno zapisano u zvezdama da budu bogati.

Ovan

Ovnovi su predvodnici, koji su neustrašivi i uvek žele više i bolje. Vole novac, ali isto tako su sposobni da ga zarade. Nije im strano ni da rade po više poslova, samo kako bi bili materijalno situirani. Spremni su na rizik, ali im se on, kada je ulaganje novca u pitanju, najčešće i isplati.

Lav

Poznato je da se Lavovi smatraju kraljima Zodijaka, a to se odnosi i na novac. Važno im je da ulažu u znanje, teže unapređenju, a i rođeni su šefovi. Pare ih takoreći vole, a u biznisu su okrutni, ali pravedni. Ono što zarade u privatnom poslu, umeju da raspodele kako treba i svojim zaposlenima.

Foto: Shutterstock

novac

Devica

Device su marljive, precizne i nisu sklone rizicima, kada je posao u pitanju. Imaju poseban odnos prema novcu, pa podjednako cene i jedan zarađeni dinar, kao i milione. 

Škorpija

Škorpije jesu vredne, ali isto tako sklone da zažmure na zakon, kada je biznis u pitanju. Kod njih „cilj opravdava sredstvo“. Deo zarađenog novca uvek ostavljaju sa strane, za crne dane. Pošto iskreno vole novac, spremni su na sve kako bi ga zaradili.

Jarac

Hladnoća i neempatija Jarca, stvorena je za surovi svet biznisa i novca. Britki um je ono što će mu omogućiti da zgrne bogatsvo, a odusutvo emocija mu u tome samo pomaže. Pre upuštanja u biznis, pravi svoj biznis plan i ide ka cilju.

Krvlju je na meni napisao

sledeća vest

Detaljnije