Odobreni projekti za sufinansiranje u regionu i dijaspori

26

Ministarstvo spoljnih poslova – Uprava za saradnju sa dijasproom i Srbima u regionu, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, doneo je odluke o sufinansiranju projekata koji doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu, a na osnovu Predloga Radne grupe imenovane da utvrdi Predlog odluke.

Na Konkursu za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i Srba u regionu na osnovu Odluke o sufinansiranju odobreno je ukupno 163 projekta u ukupnom iznosu od 54 300 000,00 (slovima: pedesetčetiri miliona trista hiljada) dinara (RSD).

Na Konkursu za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore na osnovu Odluke o sufinansiranju odobreno je ukupno 140 projekta u ukupnom iznosu od 55 000 000,00 (slovima: pedesetpet miliona) dinara (RSD).

Više detalja možete pronaći na sajtu Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu dijaspora.gov.rs

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/rts/sr/Dijaspora/story/1518/vesti/2808165/odobreni-projekti-za-sufinansiranje-u-regionu-i-dijaspori.html

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here