Novčani horoskop za april! Bikovima prazan novčanik, Ovnovi dobijaju vredan poklon, a ovaj znak treba da igra igre na sreću

novcani-horoskop-za-april!-bikovima-prazan-novcanik,-ovnovi-dobijaju-vredan-poklon,-a-ovaj-znak-treba-da-igra-igre-na-srecu
Novčani horoskop za april! Bikovima prazan novčanik, Ovnovi dobijaju vredan poklon, a ovaj znak treba da igra igre na sreću
Ušli smo u april sa retrogradnim Merkurom, a astrolozi nagoveštavaju da će određeni znakovi Zodijaka imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Mars, Saturn i Neptun nalaze se u Ribama, pa je takva pozicija planeta u kombinaciji sa retrogradnim Merkurom veoma nepovoljna za bilo kakva ulaganja.

Ukoliko treba da potpišete dokument od vrednosti, imajte u vidu da je retrogradni Merkur na snazi do 25. aprila, pa će stvari biti otežane.

Saznajte kako su planete vašem znaku naklonjene za novac tokom aprila

Foto: Shutterstock

 

OVAN

Venera u vašem znaku od 5. aprila donosi vam vredne poklone i novac. Sledi vam poboljšanje finansijske situacije, ali i moguća povišica.

BIK

Retrogradni Merkur donosi vam novčanu krizu do 25. aprila, tako da nikako ne treba da podižete kredit ili pozajmljujete pare.

BLIZNACI

U aprilu ćete morati da naučite kako da štedite jer planete nisu na vašoj strani. Očekuju vas iznenadni troškovi i kvarovi u stanu.

RAK

Drugi deo aprila vam je naklonjen za novac. Tako da ćete uz pomoć prijatelja uspeti da dobijete određeni poslovni projekat.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Zbog retrogradnog Merkura novac će da kasni! Isplate će kasniti, a vas će nervirai što novac nemate kada vam je potreban. Ne nasedajte na lažna obećanja za novac.

DEVICA

Očekuje vas mogućnost dobijanja nasledstva. Druga polovina aprila vam je naklonjenija za novac.

VAGA

Jedna osoba lako može da vas prevari za novac ili da dobijate obećanja koja neće biti realizovana. Tek od kraja aprila situacija može da se pomeri sa „mrtve tačke“.

ŠKORPIJA

Zvezde su vam naklonjene za novac! Zbog toga ne bi bilo loše da igrate igre na sreću.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Štedite novac već neko vreme, ali se previše brinete da ćete ostati bez novca. Opsustite se malo, jer ćete imati sasvim dovoljno novca.

JARAC

Vi ste u odličnom mesecu za novac. Pare će stizati sa svih strana, tako da lako možete da se oparite u aprilu.

VODOLIJA

U mesecu koji je pred vama treba da budete oprezni. Novac će stizati, ali će biti i nepredviđenih troškova. 

RIBE

Venera i Sunce vam donose lep mesec za zaradu novca. Venera nagoveštava da ćete dobiti i poklon, koji će vam značiti više nego novac. 

Mesec ulazi u Vodoliju! 3 horoskopska znaka neka se spreme za iznenađenje

sledeća vest

TV

Mogući su novi teroristički napadi u Rusiji! Ušli smo u novu fazu sukoba u Ukrajini! (VIDEO)

Live TV

Mogući su novi teroristički napadi u Rusiji! Ušli smo u novu fazu sukoba u Ukrajini! (VIDEO)

Federalna služba bezbednosti Rusije sprečila je šverc eksploziva koji je iz Ukrajine, preko zemalja Evropske unije, trebalo da stigne u Rusiju, sakriven u pravoslavnim ikonama i crkvenim predmetima. Zaplenjeno je 27 improvizovanih eksplozivnih naprava, 70 kilograma plastičnog eksploziva i 91 električni detonator, a eksploziv se kretao na realiciji Ukrajina – Rumunija – Mađarska – Slovačka – Poljska – Litvanija – Letonija – Rusija. Krajnje odredište trebalo je da bude Moskva, a krijumčarenje je sprečeno u Pskovskoj oblasti, na granici sa Estonijom i Letonijom. Uhapšen je jedan osumnjičeni. Da li je ovom zaplenom sprečen još jedan teroristički napad u ruskoj prestonici, posle napda u „Krokus siti holu“? Na ovu temu je, u emisiji „Info jutro“ na Informer TV, govorila Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju.

Ukoliko je Dankina majka ovo uradila, verovatno se radi o dogovorenoj otmici! Trgovina malom decom je jako razvijena u organizovanom kriminalu! (VIDEO) Dinko Gruhonjić decenijama širi mržnju prema Srbima! Nedopustivo je da takav čovek predaje na fakultetu! (VIDEO)

Live TV

Dinko Gruhonjić decenijama širi mržnju prema Srbima! Nedopustivo je da takav čovek predaje na fakultetu! (VIDEO)

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je, nakon jučerašnjeg skupštinskog kolegijuma, da je sastanak bio normalan i civilizovan i izrazila nadu da će se sa tom praksom nastaviti i dodala da će raspisati beogradske izbore po zakonu – do 3. aprila u ponoć. Dok se predsednica Skupštine poziva na zakon i poptuje ga, pripadnici opozicije javno žele da ga krše potpuno ignorišući činjenicu da je reč o redovnim lokalnim izborima i da bi u ovom slučaju nekome morao biti na silu produžen ili skraćen mandat. Na ovu temu u „Info jutru“ Informer TV govorila je potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta.

Suočili smo se s jednim problemom u slučaju nestale Danke! Bilo bi neozbiljno da prihvatimo da je na snimku iz Beča zasigurno ona! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Detaljnije