mtel-switzerland-siri-mrezu-poslovnica:-nova-poslovnica-u-cirihu!

MTEL Switzerland širi mrežu poslovnica: Nova poslovnica u Cirihu!

by Urednik

MTEL Switzerland

Direktori Stefan Božić i Bojan Obradović svečano su otvorili novu poslovnicu u Cirihu

Na radost klijenata, 21. marta, na prvi dan proleća MTEL Switzerland je otvorio još jednu poslovnicu u Cirihu.

Nova MTEL Switzerland poslovnica nalazi se na adresi Edisonstrasse 5, Oerlikon, 8050 Cirih.

Ovim otvaranjem, ispunjeno je obećanje najavljeno u 2022. godini oko veće i lakše dostupnosti MTEL usluga i paketa u Švajcarskoj.

Prilikom otvaranja najavljena je i nagradna igra. Ukoliko posetite poslovnicu do kraja marta, moći ćete da osvojite i Galaxus vaučer u iznosu od 100 franaka.

MTEL Switzerland je pripremio akcije dobrodošlice za svoje nove korisnike. Akcije dodobrodošlice moguće je detaljnije videti na sajtu www.mtel.ch. Najatraktivnije su Telefon iPhone 13 mini gratis, uz tarifu SWISS PLUS, a za usluge televizije, “MTEL TV 3 meseca gratis”, uz sve postpaid tarife na 24 meseca. Paket usluga televizije kreće se od ponude od 50 do preko 300 kanala sa ex-YU prostora, Švajcarske i Nemačke.

Korisnici koji žele da isprobaju usluge MTEL-a bez ugovorne obaveze, mogu to učiniti kupovinom Sim Only FLEX tarife bez ugovorne obaveze ili prepaid kartice.

Takođe, i korisnici MTEL Austria mogu da uživaju u pogodnostima zbog širenja poslovanja ove kompanije na tržište Švajcarske. Naime, FLEX SimOnly tarife, su idealane za sve koji borave u Austriji, a često putuju ili posluju u Švajcarskoj. Flex tarife, bez ugovorne obaveze, uključuju neograničene pozive i SMS unutar MTEL brojeva kao i mobilni internet bez troškova Roaming-a.

Nakon poslovnice u Oerlikonu, krajem marta očekuje se otvaranje još jednog prodajnog mesta na teritoriji Ciriha, u Dietikon-u.

Dobrodošli!

Detaljnije

Related Posts