Milunove nove posiljke

Dok su neke organizacije i mnogi pojedinci posustali, neumorni humanista iz Beca Milun Nikolic nastavlja da pomaže stanovništvo u Srbiji i Crnoj Gori. U funkciji predsednika Humanitarnog odbora crkvene opštine u Becu Nikolic je nedavno otpremio jedan transport humanitarne pomoci za bolnice u Beogradu.
Šleper koji je krenuo u glavni grad Srbije sadrži vrednu bolnicku opremu cija novcana vrednost prelazi 100.000 evra. Radi se o hidraulicnim krevetima, posteljini, bolnickim mantilima, EKG monitorima, inkubatorima, grejnim lampama za bebe, stolovima za previjanje, kao i aparatima za pripremu citostatika.

Ova pošiljka je podeljena na tri dela – jedan za bolnicu „Sveti Sava“, drugi za bolnicu „Dragiša Mišovic“, i treci deo za Decju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu.
Milun Nikolic, cije je becko preduzece uvoznik kisele vode „Knjaz Miloš“, koristi šlepere koji dopremaju mineralnu vodu u Bec za transport humanitarne pomoci u SCG. Svaki kamion koji dolazi u Bec vraca se u domovinu pun pomoci, koju neumorno prikuplja ovaj veliki humanista.
Milun Nikolic gotovo jednom mesecno upucuje stanovništvu u SCG preko potrebnu humanitarnu pomoc i nastavlja svoje akcije.