Miloš Biković, prvi put za srpske medije posle skandala sa HBO i „White Lotus“: Nisam pristao na ultimatum

milos-bikovic,-prvi-put-za-srpske-medije-posle-skandala-sa-hbo-i-„white-lotus“:-nisam-pristao-na-ultimatum
Miloš Biković, prvi put za srpske medije posle skandala sa HBO i „White Lotus“: Nisam pristao na ultimatum

Kada je Miloš Biković dobio ulogu u svetski poznatoj HBO seriji „Beli lotos“, prepoznao se osećaj tradicionalno vezan za naše sportiste koji su se našli u Laciju, Denveru, Lejkersima, Mančesteru… Čestitao sam mu u SMS ili Vajber poruci.

Posle nekoliko nedelja on je izgubio ulogu u seriji nakon optužbe Ministarstva inostranih poslova Ukrajine koje ga je okarakterisalo kao „osobu koja podržava genocid i krši međunarodno pravo ukrajinskih protesta“. Opet sam mu poslao poruku. Bilo mi je žao što je „ispao“ iz ogromnog TV hita. Mislio sam da je bio na korak od Reala a ostaće u Spartaku. To je taj fudbalski gugl translejt svetskih prilika. Ili može i muzički, činilo mi se kao da je izgubio u poslednji tren sigurno mesto u bendu Coldplay. Bilo je podrške i od „patriota“ ali i od onih kojima je kensel kutura ušla u turbo brzinu besmisla. Bilo je i drugih koji su govorili da eto ne možeš sedeti na dve stolice, ili sedeti na jednoj više nego na drugoj, i trećih koji su se plašili da bilo šta kažu u najpodeljenijim medijima u najpodeljenijoj zemlji na svetu.

Između one dve moje poruke dogovarali smo se o ovom intervjuu…

***

Da li si, kada je stigla vest da se otkazuje tvoje učešće u seriji „Beli lotos“, pomislio da je toliko toga sad propalo, jer biti u toliko prestižnoj seriji ne događa se baš često glumcima? „Beli lotos“ mogao je da ti promeni karijeru?

Činjenica je da bi učešće u takvoj seriji moglo da mi otvori neke nove mogućnosti. Ali moja karijera je i do sada imala zanimljiv put…

CEO TEKST PROČITAJTE U NOVOM BROJU NEDELJNIKA, KOJI JE U PRODAJI OD ČETVRTKA, 16. MAJA, NA SVIM KIOSCIMA I NA NSTORE.RS

NEDELJNIK #644

NEDELJNIK #644

Post Views: 177

Originalni tekst